Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ziua derby-urilor “de Alba”! Industria Galda – CSO Cugir: amfitrionii înfruntă liderul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 10 octombrie, este ziua derby-urilor “de Alba”, cele 4 conjudețene ce activează în Liga a 3-a urmând să se dueleze la Galda de Jos și Ocna Mureș, în cadrul etapei a 5-a a Seriei a 9-a.

Amfitrionii, penultimii în ierarhie, cu un singur punct în acest sezon și trei înfrângeri consecutive, au în față liderul cu maximum de puncte, gruparea de sub Drăgana reușind un parcurs extraordinar până în prezent.

*Probleme de efectiv în ambele tabere

Găldenii nu vor conta, cu siguranță, pe Baghiu și Cioară – suspendați, P. Muntean și Hodea – accidentați, P. Medrea – probleme cu serviciul, astfel că iarăși se prefigurează o criză de lot pentru formația condusă de Paul Ciucă antrenor ce trebuie să improvizeze mult. Ad. Hăprian a repetat ieri testul COVID-19 (după ce a ieșit neconcludent), iar Anghel și ceilalți coechipieri au primit vești îmbucurătoare, fiind negativi. “Noi ne vom apăra șansa noastră, așa mică cum este, împotriva liderului seriei. CSO Cugir dispune de cel mai bun lot din serie și este favorită în acest meci”, a concluzionat Marcel Giorgiu, președintele amfitronilor.

Va fi un meci greu, cu toate că pozițiile din clasament ar indica altceva. Niciodată nu am agreat derby-urile județene, pentru că sunt meciuri în care apar foarte multe ambiții. Pe noi nu ne avantajează nici starea terenului de la Galda”, a punctat antrenorul Lucian Itu.

Formația cugireană, neînvinsă de mai bine de un an în disputele din eșalonul terț, își propune să depășească și al 5-lea val. La CSO Cugir vor absenta Dohotariu – accidentat, P. Păcurar (repetat testul, tot pozitiv), Toilă, M. Lupu și Donzelli (depistați pozitiv săptămâna trecută), dar va reveni I. Grozav (test negativ). Semne de întrebare mai sunt în cazurile lui Casian sau R. Voicu, însă se mai așteaptă și rezultatele celorlalte testări, efectuate miercuri și joi.

Cele două conjudețene au disputat un amical în această vară, la Galda de Jos, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar în ediția precedentă cugirenii s-au impus în deplasare, în toamna trecută, în 14 septembrie 2019, cu 1-0, gol marcat de veteranul Șuteu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea