Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Sâmbătă, sub Drăgana, derby-ul Seriei a 9-a! CSO Cugir – Unirea Dej, disputa pretendentelor la promovarea în Liga a 2-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSO Cugir și Unirea Dej, primele două clasate din Seria a 9-a a eșalonului terț se înfruntă sâmbătă, sub Drăgana, de la ora 17.00, în derby-ul penultimei runde.

În tur, în 30 octombrie, a fost 1-0 pentru actualul lider, “roș-albaștrii” suferind primul eșec stagional. Miza acestui joc direct, așteptat încă din iarnă de pretendentele la accederea în eșalonul secund, deja calificate matematic la barajul pentru promovarea în Liga a 2-a s-a estompat mult, după ce, runda precedentă amfitrionii au pierdut total neașteptat, tot acasă, 0-1 (prima înfrângere internă a stagiunii și singurul gol încasat acasă în 2021), cu CS Hunedoara, surpriza primăverii, iar distanța din ierarhia s-a mărit la 5 puncte în favoarea vizitatorilor (fără antrenorul Dragoș Militaru pe banca tehnică, suspendat două jocuri).

Dacă s-ar înregistra o victorie cugireană, atunci ar exista presiune pe dejeni, obligați să învingă în ultima rundă, acasă, cu Avântul Reghin (CSO, deplasare la Jucu). Din formula gazdelor, cu rezultate negative la recentele testări anti-COVID, va lipsi Șt. Radu (suspendat), Vitinha este incert, dar vor reveni I. Grozav și Dușmanu.

Este o întâlnire care și-a pierdut oarecum din importanță după neașteptata înfrângere cu gruparea de lângă furnale. Totuși, înfruntăm liderul, este un joc între primele formații din serie și ne dorim să ridicăm nivelul prestației, să ne prezentăm cât se poate mai bine și să câștigăm. Ar fi o victorie importantă în plan moral”, a spus antrenorul Lucian Itu.

Unirea Dej și CSO Cugir se vor bate pentru promovare cu Minaur Baia Mare și ocupanta locului secund (SCM Zalău sau CAO Oradea) din Seria a 10-a, în barajele din luna mai. (


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea