Sâmbătă, pe “Soda”, CS Ocna Mureș – Avântul Reghin | “Soda dragă”, prima finală din cele 4 rămase!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

CS Ocna Mureș a preluat “lanterna roșie” a Seriei a 9-a, după ce nu a jucat etapa anterioară (restanță cu Unirea Dej, în 10 noiembrie), iar conjudețenii de la Industria au câștigat pe terenul “virușilor verzi” o întâlnire amânată din etapa a 6-a.

Așadar, “Soda dragă”, cu numai trei puncte agonisite (victorie împotriva Unirii Alba Iulia, acasă, în derby “de Alba”, în etapa a 5-a, în 10 octombrie), este cu sabia deaspra capului înaintea jocului de sâmbătă, 31 octombrie, la ora 15.00, cu Avântul Reghin, formație ajunsă pe treapta a doua a podiumului, cu 13 puncte și a doua ofensivă a seriei (15 goluri marcate), în urma a două victorii concludente, meciuri în care a înscris de 9 ori (4-1 pe “Cetate” și 5-0 cu Unirea Ungheni).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ocnamureșenii pot conta în această întâlnire pe atacantul R. David (la debut, după suspendarea din Liga a 4-a) și fundașul Vaidasigan (negativ la ultima testare împotriva COVID-19), probleme medicale acuzând juniorii Vădan și C. Lazăr (întinderi la mușchii inghinali). În schimb, vizitatorii au provleme cu COVID-19, existând câteva cazuri de infectări în lot.

Am ajuns pe ultimul loc și nu ne mai putem permite niciun pas greșit. Ne așteaptă până la încheierea sezonului 4 meciuri, adevărarte finale pentru noi, jocuri <<pe viață și pe moarte>>, cum se spune. În mod categoric suntem constrânși să realizăm ceva în această dispută contra unei echipe experimentate, puternică din punct de vedere fizic”, a declarat antrenorul Gabriel Cotoară.

Dan HENEGAR