Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Soda”, CS Ocna Mureș – Avântul Reghin | “Soda dragă”, prima finală din cele 4 rămase!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a preluat “lanterna roșie” a Seriei a 9-a, după ce nu a jucat etapa anterioară (restanță cu Unirea Dej, în 10 noiembrie), iar conjudețenii de la Industria au câștigat pe terenul “virușilor verzi” o întâlnire amânată din etapa a 6-a.

Așadar, “Soda dragă”, cu numai trei puncte agonisite (victorie împotriva Unirii Alba Iulia, acasă, în derby “de Alba”, în etapa a 5-a, în 10 octombrie), este cu sabia deaspra capului înaintea jocului de sâmbătă, 31 octombrie, la ora 15.00, cu Avântul Reghin, formație ajunsă pe treapta a doua a podiumului, cu 13 puncte și a doua ofensivă a seriei (15 goluri marcate), în urma a două victorii concludente, meciuri în care a înscris de 9 ori (4-1 pe “Cetate” și 5-0 cu Unirea Ungheni).

Ocnamureșenii pot conta în această întâlnire pe atacantul R. David (la debut, după suspendarea din Liga a 4-a) și fundașul Vaidasigan (negativ la ultima testare împotriva COVID-19), probleme medicale acuzând juniorii Vădan și C. Lazăr (întinderi la mușchii inghinali). În schimb, vizitatorii au provleme cu COVID-19, existând câteva cazuri de infectări în lot.

Am ajuns pe ultimul loc și nu ne mai putem permite niciun pas greșit. Ne așteaptă până la încheierea sezonului 4 meciuri, adevărarte finale pentru noi, jocuri <<pe viață și pe moarte>>, cum se spune. În mod categoric suntem constrânși să realizăm ceva în această dispută contra unei echipe experimentate, puternică din punct de vedere fizic”, a declarat antrenorul Gabriel Cotoară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea