Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, pe „Cetate”, ora 17.00, Performanţa Ighiu – Gaz Metan Mediaş II | Echipa lui Mihai Manea, primul pas spre Liga a 2-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gaz Metan Mediaş II, echipa secundă a prim-divizionarei, are pentru a doua etapă la rând deplasare pe „Cetate”, după remiza surprinzătoare din runda inagurală, 1-1 cu Unirea Alba Iulia. De data aceasta adversarii „găzarilor” sunt echipierii Performanţei Ighiu, formaţie ce a stat în prima etapă, întâlnirea disputându-se sâmbătă, la ora 17.00, la Alba Iulia.

*Găzarii nu îl au pe Andrei Cristea, „eroul” jocului cu Unirea!

Cu obiectiv ferm promovarea în Liga a 2-a, ighienii revin după aproape un an pe arena din municipiul reşedinţă de judeţ, iar ‚Mihai Manea este în premieră în carieră pe „Cetate”, în calitate de antrenor în Liga a 3-a. Avizaţi de semieşecul „alb-negrilor”, împotriva unei echipe foarte tinere (medie de vârstă în jur la 18 ani), conjudeţenii privesc foarte serios acest debut în noua ediţie. Un mare avantaj pentru Performanţa: absenţa portarului Andrei Cristea, eroul vizitatorilor în etapa precedentă, acesta fiind convocat de Florin Brat la lotul naţional al României Under 18 pentru un turneu în Suedia.

*Muscel a plecat

Abia aşteptăm să începem campionatul, suntem nerăbdători să jucăm fotbal. Vrem să evoluăm cât mai aproape de potenţialul nostru împotriva unui adversar tânăr şi imprevizibil. Ne dorim să reuşim un campionat mai bun decât precedentul, iar în privinţa promovării o luăm treptat, de la un meci la altul”, a declarat Mihai Manea, ce nu poate conta pe Ad. Mărginean şi Trifa – accidentaţi. De asemenea, a căzut achiziţionarea juniorului Muscel (Şcoala de Fotbal „Dani Coman”).

O campanie prolifică de achiziţii a Performanţei în intersezon, „campioana” judeţului la acest capitol. Gruparea din Ighiu a realizat 16 transferuri, iar antrenorul  Mihai Manea are la dispoziţie 10 juniori! Achiziţii: Zăvoi, Ad. Mărginean, Tineiu şi Seiwerth (FC Hermannstadt, prelungirea împrumuturilor), Hidişan (Arieşul Apuseni Baia de Arieş), Medeşan, Unguru (FC Hermannstadt), Ludwig şi Cl. Marcu (Şurianu Sebeş), Istrate şi Bucur (FC Zalău), Joldeş (Unirea Alba Iulia), juniorii Sporea (Atletic Bradu), Cordoş, Zsigmond şi D. Mîndroc (Unirea Alba Iulia), Cîmpean (Hermannstadt), Olălău (Industria Galda), E. Crişan şi Petruse (Centrul de Excelenţă Tg. Mureş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea