Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 21.00, retur incendiar în Cupă: ICIM Arad – CSU Alba Iulia, la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marina Mandic CSU Alba Iulia3Sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 21.00 se dispută returul sferturilor Cupei României la baschet feminin, între ICIM Arad şi CSU Alba Iulia, ambele combatante fixându-şi printre obiective câştigarea trofeului. După ce au înfăptuit minunea şi au frânt invincibilitatea campioanei şi a deţinătoarei CEWL, fetele lui Popov au o misiune ingrată în Sala „Victoria” din Arad. La adăpostul victoriei din tur, 77-72, în 7 ianuarie, de Crăciunul de rit vechi, studentele din Cetatea Marii Uniri au în faţă un joc care poate fi catalogat al sezonului. Deci nu este loc de menajamente pentru că la mijloc stă înfăptuirea unui deziderat major, întrucât cine pierde iese din cursă. Sunt suficiente ingrediente pentru spectacol total: meci televizat pe Digi Sport 2, intrare liberă, apel la public din partea arădencelor, prezenţa galeriei „Gruppo Arnsberg” dornică să asiste la o mare performanţă. „Va fi mai greu sâmbătă, şi nu pentru că vor avea 3 jucătoare în plus pe bancă, ci pentru că Alba rămâne cea mai completă echipă din Ligă. Au jucătoare cu experienţă, dar noi suntem pregătiţi să înfruntăm acest lucru. Nu cred că putem vorbi despre surprize în meciul de sâmbătă, eu nu cred în surprize făcute în 2-3 zile. În asemenea meciuri contează micile detalii. De asemenea aştept o sală plină care să ne încurajeze din primul până în ultimul minut”, a afirmat portughezul Jose Araujo, antrenorul gazdelor, pentru www.sportarad.ro.

*Miro nu-şi uită cravata

Antrenorul Miroslav Popov a promis că nu va uita la Alba Iulia cravata norocoasă, accesoriu purtat în premieră în acest sezon la manşa tur de la Alba Iulia. „Este o întâlnire de obiectiv, întâlnim o echipă foarte foarte bună şi se anunţă un meci mare. Practic se anunţă o finală în adevăratul sens al cuvântului. Avem un avantaj de 5 puncte, care nu este liniştitor în privinţa calificării. Am făcut un pas şi luptăm până a capăt pentru a apăra ce am realizat şi a accede mai departe în competiţie”, a afirmat excelentul tehnician Miroslav Popov.

*Lipseşte Salley, debutează Mandic Sasa Cadjo

Comparativ cu jocul de marţi, în distribuţia vizitatoarelor se vor regăsi Tiffany Brown (revenită şi SUA) şi proaspăt transferata Marina Mandic (a primit “cartea verde”), însă va absenta în continuare cealaltă americană Breanna Salley. “În primul rând sperăm ca la manşa secundă să fim în efectiv complet. Ne-au lipsit foarte mult Breanna Salley, Tiffany Brown şi Marina Mandic. Vom încerca să învingem şi la Arad şi vom da totul pe teren pentru a face un joc mai bun decât cel de pe teren propriu”, a spus Sasa Cadjo, remarcata manşei tur, cu 17 puncte şi un indice de eficienţă de 19 unităţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea