Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, spectacol în „Timotei Cipariu”: Volei Alba-Blaj – Rapid Bucureşti în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Aureolate de marea victorie din fieful campioanei Ştiinţa Bacău, un succes de senzaţie cu 3-2, voleibalistele din „Mica Romă” bifează sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18.00, un nou meci în Sala „Timotei Cipariu”. Va fi a treia confruntare bifată într-o săptămână de gruparea din Blaj, contând pentru runda a treia a Diviziei A1, în fapt prima ieşire din Capitală a nou-promovatei Rapid în acest campionat (două eşecuri în contul giuleştencelor).

Din punctul meu de vedere este cel mai important joc pentru echipa noastră. După victoria cu Bacău, trebuie să ne limpezim, să rămânem concentraţi şi să învingem Rapidul pentru a încheia o săptămână perfectă. Apoi vom avea timp suficient pentru a pregăti disputa de la Târgovişte”, a declarat antrenorul Branko Gajic (Volei Alba Blaj)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Volei Alba- Blaj a avut  un început de sezon foarte bun  atât în Cupa României cât şi în campionat , echipa judeţului tintind si în etapa a III-a   toate cele trei puncte puse in joc. Chiar daca echipa oaspete se numeste Rapid, club infiintat acum 90 de ani, Alba Volei Blaj va juca din nou la victorie. Cu meciul de sâmbătă, de pe teren propriu se sfarseste oarecum si acomodarea cu noua editie in divizia A1 , pana acum la Blaj atat in Cupa Romaniei cat si in campionat evoluand toate nou-promovatele


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea