Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, pe „Cetate”, CSU Alba Iulia – Sănătatea Cluj | Sudenții caută reabilitarea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, pe „Cetate”, pe Sănătatea Cluj, partidă contând pentru etapa a 7-a din play-out-ul Seriei 9 a eșalonului terț.

Studenții au pierdut în intermediară, 0-3 cu Viitorul Cluj, eșec ce a pus punct unei serii de 3 jocuri fără înfrângere, iar Sănătatea a învins 4-2 pe ACS Tg. Mureș.

Prima repriză n-am existat, parcă nu am ajuns la meci. Au fost 30 de minute de coșmar, cu greșeli incredibile în defensivă. Iar am început extrem de prost jocul și apoi ne-am pierdut concentrarea. Trebuie să ne reabilităm în disputa cu Sănătatea”, a punctat Mihai Manea.

Va lipsi Herci – suspendat de la gazde. CSU este pe primul loc în play-out, cu 31 de puncte, 10 mai mult decât „virușii verzi” ce au „lanterna roșie”, fiind la egalitate cu CS Ocna Mureș. În precedentele întâlniri albaiulienii au învins în două rânduri cu 3-1 în sezonul regular, dar au pierdut 1-4 în urmă cu o lună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea