Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Unirea Ungheni | Un punct: accederea la baraj, Sabău – nou antrenor la oaspeți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 18.00, se dispută un nou derby între Metalurgistul Cugir și Unirea Ungheni, formațiile clasate pe podiumul Seriei a 9-a, joc contând pentru etapa a 7-a a play-off-ului.

Dup intermediara de miercuri, în care au învins la Cluj, „roș-albaștrii” sunt la 7 puncte în fața contracandidatei din Mureș (la fel ca la finele anului trecut) și au nevoie de o remiză pentru a rezolva și din punct de vedere matematic prezența pentru al doilea sezon consecutiv la barajul pentru accederea în liga a 2-a (în semifinalele barajului va fi dublă cu Minaur Baia Mare, campioana Seriei a 10-a, în 25 și 28 mai).

„Am învățat ceva în acest play off, că nu ai timp de supărări. Sâmbătă trebuie să trecem un alt examen, la finele căruia sperăm să fim 100 la sută la baraj”, a punctat Lucian Itu.

Vor absenta din distribuția gazdelor Tăban și P. Păcurar, indisponibili de durată, în vreme ce I. Grozav încă nu este restabilit 100 la sută (nu s-a antrenat).

*Flavius Sabău, noul antrenor al Unirii Ungheni

Până în prezent, în această ediție s-au înregistrat în jocurile directe de la Cugir două remiza cu același scor, 1-1 (în 4 decembrie, runda a 15-a a sezonului regular, respectiv în 2 aprilie, prima etapă din play-off, cu o egalarea reușită de Al. Rus în minutul 90). La Ungheni, victoriile au fost împărțite: în toamnă s-au impus vizitatorii, scor 2-1 (R. Opric a apărat un penalty executat în actul secund de Istrate și faza următoare Șaucă a marcat), iar în această primăvară, în Vinerea Mare s-a impus Unirea. Vizitatorii au condus la pauză, 1-0, însă la reluare, în 3 minute, gazdele au întors scorul egalarea fiind reușită de cugireanul Marian Codrea, la prima reușită a carierei împotriva formației din orașul natal. Frații Emanuel și Marian Codrea au din această săptămână un nou antrenor: Flavius Sabău (37 de ani), ce s-a despărțit de Șoimii Lipova după 6 ani și jumătate.

Foto: Unirea Ungheni (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea