Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte *Derby în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toamna fierbinte în baschetul feminin albaiulian începe sâmbătă, la ora 18.00, cu partida CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte… Într-o sumară descriere, sezonul regulat are trei jocuri demne de urmărit în direct, cu CSM Târgovişte, ICIM Arad şi Sepsi Sf. Gheorghe, combatantele ce concurează cu trupa lui Popov la trofee în această ediţie. Şi toate cele trei (în ordinea enumerării de mai sus) vor poposi în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” în următoarea lună, rezultând meciuri de foc pentru trupa lui Popov, ce va debuta şi în Cupa Europei Centrale, în 13 noiembrie, acasă cu Piestanske Cajky (Slovacia).

*Victorie uriaşă împotriva „Dream team”-ului din Târgovişte

La ultimul duel direct, în 21 aprilie, în semifinalele stagiunii precedente, CSU Alba Iulia a obţinut cea mai importantă victorie din istoria clubului, 81-79 cu CSM Târgovişte, pe atunci campioană şi reprezentanta României în Euroligă. „Va fi o partidă intensă, între echipe total diferite faţă de sezonul trecut, ce au însă obiective îndrăzneţe. Ne aşteaptă un examen dificil, în care suntem cotaţi cu prima şansă în compania unui adversar ce a avut o vară tumultoasă. Se spunea că Târgovişte se va desfiinţa, dar apoi, miraculos şi-au făcut o echipă ce are 6 americance şi încă o jucătoare din Ungaria”, a declarat Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU.

*Revedere cu Fleşeriu şi nu numai…

„Amicul” de la Satu Mare, Dan Fleşeriu, la un moment dat în „cărţi” pentru a prelua CSU Alba Iulia este acum pe banca formaţiei de lângă Turnul Chindiei, având sub comandă trei foste jucătoare ale studentelor: Ancuţa Stoenescu, Volha Tămârgeanu şi… Andreea Huţanu (transferată pentru 10 zile de CSU, a preferat să rămână la Târgovişte). Replica vine de la „alb-albastrele” Alexandra Uiuiu, Larisa Toma şi Annemarie Părău, trecute prin Dâmboviţa. Ultima a cucerit două titluri la Târgovişte şi se aşteaptă la o misiune dificilă împotriva campioanei din 2012. „Ne aşteaptă o dispută dificilă, pe care îmi doresc să o câştigăm, mai ales că este primul joc din campionat acasă. Pentru mine va fi cu atât mai greu cu cât întâlnesc o echipă antrenată de Dan Fleşeriu, cel care m-a pregătit în ultimii doi ani şi îmi ştie toate mişcările. Cred că atuurile noastre sunt o «bancă» lungă, un lot foarte puternic şi implicit oricine cine intră în teren joacă la un nivel ridicat”, a declarat Annemarie Părău, venită în intersezon de la CSM Satu Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia, în play-off-ul eșalonului terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Ungheni (locul 2, 45 de puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, în play-off. Gruparea albaiuliană s-a despărțit de antrenorul Bruno Vienescu, iar interimatul va fi asigurat de tandemul Nicolae Ghișa – Raul Unchiaș până la finele campionatului, când va fi instalat Alin Minteuan. CSU este singura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea