Sâmbătă, ora 17.00, etapa a 3-a din Liga a 3-a | Derby pe „Ştiinţa”, între ASU Poli Timişoara şi Metalurgistul Cugir!

În Seria a 4-a a Ligii a 3-a, se dispută derby-ul de pe Bega, între primele două clasate, ASA Tg Mures 2 - Metalurgistul Cugir cupa 68ASU Poli Timişoara, echipa fanilor timişoreni şi liderul Metalurgistul Cugir, grupări cu maximum de puncte, despărţite de golaveraj, după primele două jocuri stagionale.

*ASU Poli Timişoara – Metalurgistul Cugir.

ELIT

Răvăşiţi după eliminarea-thriller din Cupa României, insucces ce lasă urme adânci în plan psihic prin faptul că s-a ratat o imensă şansă de a aduce sub Drăgana o echipă de Liga 1, cugirenii trebuie să-şi revină din pumni întrucât urmează un derby al Seriei a 4-a. „Asemenea meci n-am trăit în toată cariera de fotbalist şi antrenor. Sper să ne revenim şi să reuşim un rezultat bun la Timişoara. Mergem să jucăm şi să câştigăm. Poli nu reprezintă o echipă care să ne pună mari probleme, noi ne facem singuri probleme prin prestaţiile noastre”, a apreciat Marius Opric.

Este o confruntare incendiară, între primele două clasate, cu maximum de puncte, pe Stadionul „Ştiinţa”. Cugirenii înfruntă o echipă a „poliştilor” adevăraţi, nou-promovata bucurându-se de sprijinul fanilor „violeţi” şi peste 1000 de suporteri la fiecare meci acasă.

*Nuntă pentru atacantul I. Radu

Va lipsi atacantul Ionuţ Radu, care se căsătoreşte sâmbătă, naş fiind tocmai antrenorul Marius Opric. De asemenea, juniorul Afrapt încă aşteaptă sosirea documentelor din Italia.

Dan HENEGAR