Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, CSO Cugir – CS Hunedoara | Gruparea de sub Drăgana țintește fotoliul de lider

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir este sigură de prezența la barajul de promovare în Liga a 2-a din luna mai, dar vrea să termine stagiunea pe locul întâi al Seriei a 9-a. Trupa de sub Drăgana (poziția secundă, 35 de puncte) are două întâlniri succesive pe “Arena CSO”, cu CS Hunedoara (locul 8, 16 puncte), sâmbătă, 17 aprilie, ora 17.00, și marele derby cu liderul Unirea Dej (în 24 aprilie) și își propune maximum de puncte în aceste jocuri pentru a termina în fruntea ierarhiei.

Cu ultimele 4 meciuri câștigate, “roș-albaștrii” (cei mai buni din Seria a 9-a pe teren propriu, 19 puncte, golaveraj 15-5) au față disperarea grupării de lângă furnale, ce nu a scăpat de emoțiile retrogradării (două insuccese acasă, cu Sticla Turda, 0-1, și Unirea Dej, 2-4, în care au condus până în minutul 72).

Nu ne relaxăm, chiar dacă matematic ne-am atins scopul. Ne propunem să rămânem concentrați în continuare, să abordăm fiecare meci în parte. Contra Hunedoarei nu va fi simplu, întâlnim un oponent în criză, care cu siguranță intenționează să-și vândă scump pielea”, a spus antrenorul Lucian Itu. Cugirenii nu au probleme de lot (au revenit la antrenamente Șaucă și R. Voicu), iar de la oaspeți va absenta Trășcan (suspendat) în confruntarea formațiilor situate la poli opuși ai ierarhiei.

*”Amintirile mă răscolesc”!

Meciul din tur, în 24 octombrie, a fost unul de poveste, un 3-3 (0-1) interzis cardiacilor, cu decizii controversate de arbitraj, în care portarul hunedorean Florin Raț a egalat, cu capul, în minutul 90+7 și scandal la sfârșit (cu Cobliș implicat într-un diferend cu cugirenii din tribună)! CSO Cugir venea după 6 victorii din tot atâtea meciuri și a pierdut primele puncte stagionale, la finele unei confruntări încinse în care a primit două cartonașe roșii (portarul Toilă, în minutul 45+2, și Casian, direct de pe bancă). În inferioritate numerică din prima repriză, când portarul R. Opric, abia intrat între buturi, a apărat penalty-ul executat de R. Cristian, oaspeții au condus cu 2-0 (P. Păcurar și Șaucă), au fost egalați în 4 minute (Vasinc și Fl. Iacob), și 3-2 (Vitinha, 89, din penalty)!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea