Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, etapă în Liga a 3-a *Industria Galda, obligată să învingă Unirea Dej! *Metalurgistul Cugir joacă la Iernut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - Ariesul Turda7Sâmbătă, 28 martie, ora 15.00, în cadrul etapei a 17-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, cele două reprezentante a judeţului Alba au parte de confruntări deloc uşoare, cu implicaţii la ambii poli ai clasamentului.
*Industria Galda – Unirea Dej (în tur, 0-2). Vorbim despre o întâlnire a suferinţei, între vecine de clasament, Industria (locul 12, 17 puncte) şi Unirea Dej (locul al 13-lea, cu 10 puncte). Nou-promovata condusă de Paul Ciucă nu poate sta deloc liniştită înaintea meciului cu penultima clasată, aflată la 7 puncte depărtare, întrucât în acest meci se decide soarta unei echipe retrogradate. Industria nu a câştigat în 2015, a adunat un singur punct, iar dacă va învinge se va distanţa decisiv de contracandidată. Dejenii au două victorii în acest sezon, unica pe teren, în tur, cu… Industria Galda, respectiv o alta în retur, la „masa verde” prin neprezentarea Gloriei Progresul Bistriţa.
*CS Iernut – Metalurgistul Cugir (în tur, 2-5). Trupa lui Coroian este invincibilă în 2015 şi s-a apropiat de podium, aflându-se la 5 puncte de liderul FCM Baia Mare (pe care o va întâlni etapa viitoare sub Drăgana). În faţa cugirenilor stă revelaţia returului, CS Iernut, care a izbutit două rezultate bombă: victorii cu FCM Baia Mare şi la Oşorhei, după ce a început returul cu un eşec lamentabil, 1-8 la Zalău (meci suspectat de UEFA). Nou-promovata din Mureş se poziţionează pe locul al 11-lea (18 puncte), iar Metalurgistul se clasează pe locul patru (28 de puncte), un rezultat pozitiv al cugirenilor însemnând şi un ajutor indirect dat conjudeţenilor din Galda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea