Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, penultimul derby „de Alba” al anului: CS Ocna Mureș – Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 14.00, CS Ocna Mureș și Metalurgistul Cugir se vor înfrunta în penultimul derby „de Alba” al anului, meci contând pentru etapa a 14-a a eșalonului terț.

În tur, sub Drăgana a fost o adevărată nebunie, Metalurgistul Cugir a câștigat cu 4-3 după ce ocnamureșenii au avut 3-1 în prima repriză, „roș-albaștrii” răzbunându-se după eliminarea de mai devreme din Cupa României.

Acum, amfitrionii speră să depășească o criză profundă, ultima victorie datând din 17 septembrie, acum mai bine de două luni. Sunt 9 meciuri fără succes, cu numai două puncte acumulate în acest răstimp.

O remiză etapa trecută, la Reghin, a pus capăt unei serii de 6 eșecuri la rând, dar în continuare sunt probleme de lot, lipsind Cimpoieșu și Al. Giurgiu – suspendați, pierderi grele pentru Dan Roman. Gazdele sunt pe penultima poziție, cu 9 puncte, iar cugirenii sunt pe locul al treilea, cu 22 de puncte și vin după un alt derby „de Alba” adjudecat pe teren propriu, cu CSU Alba Iulia, scor 1-0.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

AC „Mica Romă” Blaj, locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin, concursul disputându-se în Portugalia. Echipa AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul al 8-lea în ierarhia pe echipe, masculin, Under 20, la ECC Cross Country, competiție atletică ce se desfășoară în Portugalia, la Albufeira. Clubul din Blaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea