Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, la Zlatna, CSM Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni | Antrenorul Marcel Rusu dă lovitura de începere

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 9 martie, la ora 15.00, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna se dispută întâlnirea dintre CSM Unirea Alba Iulia și Unirea Ungheni, partidă contând pentru etapa a 16-a din Liga 3, confruntare decisivă a cărei lovitură de începere va fi dată de Marcel Rusu, antrenorul secund al grupării din Cetatea Marii Uniri.

Din pricina faptului că se derulează lucrări de modernizare la gazonul Stadionului „Cetate”, formația albaiuliană își va disputa în această primăvară o parte dintre partidele considerate pe teren propriu pe „Minaur”. Primul joc este unul de o importanță enormă, „alb-negrii” fiind obligați să ia toate punctele puse-n joc. La acest duel de foc, lovitura de începere va fi dată de Marcel Rusu, colaboratorul lui Alexandru Pelici, decizia fiind luată pe baza faptului că a activat la Minaur, echipa locală mai bine de un deceniu, atât ca jucător cât și ca antrenor. Timp de un sezon și jumătate Marcel Rusu a fost antrenor al divizionarei terțe albaiuliene, până în vară când a devenit antrenor secund, prima dată în staff-ul lui Stelian Gherman.

Vizitatorii sunt pe treapta a 3-a a podiumului Seriei 9, cu 27 de puncte, iar CSM Unirea Alba Iulia se poziționează pe locul al 6-lea, cu 5 puncte mai puțin.

Biletele de intrare vor costa 10 lei, iar reprezentantele sexului frumos vor avea accesul gratuit.

Foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea