Sâmbătă, la Jucu, Sănătatea Cluj – Industria Galda de Jos | “Lanterna roșie” atacă “virușii verzi”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Industria Galda de Jos, “lanterna roșie” a Seriei a 9-a din eșalonul terț, singura formație ce nu a cunoscut gustul succesului în acest tur, are parte de o întâlnire dificilă sâmbătă, la Jucu, împotriva “virușilor verzi” (locul 7, cu 6 puncte).

Cu 4 înfrângeri la rând și un singur punct agonisit, “galben-albaștrii” sunt constrânși de situația apăsătoare din ierarhie să nu se întoarcă iarăși cu mâna goală din acest duel. Clujenii și-au revenit după startul ratat de sezon, cu 3 insuccese, și au legat două victorii (1-0 la Ocna Mureș și 2-1 la Reghin).

ELIT

Nu sunt vești îmbucurătoare pentru vizitatori în privința efectivului, în condițiile în care antrenorul Paul Ciucă nu poate conta pe Baghiu (ispășit suspendarea, dar depistat pozitiv), Vonya (recuperat, nu a efectuat testul)), P. Muntean (din motive medicale, până la finalul anului), Goța (nerefăcut), și Cunțan (probleme medicale) – lipsa ultimul provocând dileme la nivelul juniorilor. Vor reveni Cioară (după suspendare), și Hodea (refăcut).

Nădăjduim că va ieși soarele și pe ulița noastră. Suntem pe un loc rușinos și suntem obligați să facem ceva, să obținem puncte, chiar dacă întâlnirea nu se anunță deloc facilă”, a precizat Marcel Giorgiu, președintele ultimei clasate. Disputa dintre cele două formații din ediția precedentă s-a încheiat fără gol (0-0 la Galda de Jos, în octombrie 2019), iar în istoricul direct “virușii verzi” nu au reușit niciodată să se impună în cele 9 întâlniri disputate.

Dan HENEGAR