Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, la Galtiu, CSU Alba Iulia – Inter Stars Sibiu | Metalurgistul Cugir întâlnește CFR Cluj II

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 11.30, CS Universitatea Alba Iulia, revenită din stagiul centralizat de la Covasna, întâlnește, într-o partidă de verificare pe Inter Stars Sibiu (locul secund în al 4-lea eșalon din județul vecin), formație ce se bate pentru a accede la barajul de promovare cu ACS Mediaș 2022.

Sub comanda antrenorului brașovean Călin Moldovan (fost la Metalurgistul Cugir și în toamnă în negocieri cu CSM Unirea Alba Iulia) sunt jucători care au cochetat cu fotbalul din Alba, nume precum Bratima, Dr. Ciorgovean, Zăvoi, I. Bărculeț, A. Câmpean, Căt. Tineiu și ultimul venit, atacantul Brian Lemac (fost și el sub Drăgana). Studenții și-au definitivat lotul prin înregimentarea tineriilor de la CSȘ Craiova, ambii din 2006, Rareș Popa (fundaș central) și Eduard Vlad (mijlocaș).

Miercuri, 15 februarie, la ora 15.30 o altă întâlnire test, va fi tot la Galtiu, cu FC Brașov, divizionara secundă revenită din Antalya, unde este manager general cugireanul Bogdan Petric), efectuând un stagiu de pregătire de 4 zile în Alba

Tot sâmbătă, Metalurgistul Cugir, aflată în cantonament la domiciliu, se va deplasa la Cluj-Napoca, pentru o partidă de verificare cu CFR Cluj II (locul 9 în Seria 10), al treilea joc al iernii, care se va disputa la ora 14.30, tpt pe teren sintetic, la baza sportivă „Unirea”.

Haj va lipsi din pricina unei fracturi la gleznă, însă va evolua atacantul Cîrloanță (singura achiziție din intersezon). “Roș-albaștrii” vor încheia perioada centralizată de pregătire în 17 februarie, cu un joc împotriva Industriei Galda de Jos (liderul Ligii a 4-a din Alba).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea