Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș, derby “de Alba” amar și fuga de “lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14.00, se va disputa un nou derby “de Alba”, între ultimele clasate în Seria a 9-a, Industria Galda de Jos (4 puncte) și CS Ocna Mureș (3), contând pentru ultima rundă a turului. O confruntare amară a conjudețenelor apăsate de situația extrem de precară din ierarhie, practic o fugă de “lanterna roșie”, aflată în posesia ocnamureșenilor.

Se vor afla față în față echipele cu cele mai modeste defensive (18 goluri încasate de găldeni, 15 de adversari), grupări ce se chinuie în subsol și caută să dea lovitura în acest meci direct. Industria a pierdut toate jocurile interne în această toamnă, ultimul fiind miercuri, 1-2 cu Unirea Alba Iulia, precedentul derby “de Alba”, iar CS Ocna Mureș s-a întors cu mâna goală din cele trei deplasări, încheiate cu eșecuri la limită.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Ultima speranță…

Găldenii nu au timp să-și lingă rănile după înfrângerea recentă cu “alb-negrii”, meci încins, în care au condus cu 1-0, dar au pierdut în minutul 90, eșecul provocând supărarea antrenorului principal. “Galben-albaștrii” bifează al 4-lea meci în 11 zile (al doilea consecutiv pe teren propriu), în vreme ce pentru “Soda dragă” acum începe greul, cu trei întâlniri într-o săptămână (marți, restanța cu Unirea Dej).

Ocnamureșenii nu pot conta pe Socaciu (depistat pozitiv cu COVID-19), accidentați sunt Borșoi și Trifan (ultimul, recuperabil), iar găldenii speră în reintrările lui Goța și Tegbo. “Ne așteaptă o întâlnire foarte dificilă. Până acum vorbeam de ultima șansă, dar acum, chiar este ultima șansă pentru noi. Dacă nu ne revenim psihic după meciul cu Unirea Alba Iulia, nu ne motivăm, atunci chiar nu mai avem ce căuta la fotbal”, a spus portarul Cătălin Suciu, ce a purtat în premieră, banderola de căpitan al Industriei.

Un joc foarte, foarte important pentru ambele formații, în actuala conjunctură. O victorie ar reprezenta o imensă gură de oxigen și suntem încrezători că putem obține un rezultat pozitiv”, a declarat Gabriel Cotoară


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea