Sâmbătă, FC Avrig – Metalurgistul Cugir | Puncte vitale pentru gruparea de sub Drăgana

“Roș-albaștrii” de sub Drăgana au parte de un adversar incomod, sâmbătă, 13 octombrie, în runda a 8-a a Seriei a 4-a, FC Avrig, echipă ce a pus probleme “albanezelor” în acest sezon: victorie la Galda (în runda inaugurală) și remiză la Alba Iulia în etapa precedentă.

Cugirenii, invincibili în acest campionat, trebuie să ia puncte din Sibiu, pentru a continua cursa de urmărire a liderului, distanțat la șase puncte. “O luăm de la capăt după remiza cu CSM Școlar Reșița și vrem să scoatem maximum din acest joc împotriva unei echipe bune din serie, un adversar incomod, ce s-a întărit mult în vară”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, ce are, în continuare, trei absenți, Vărărean, Șt. Radu și G. Goronea. Metalurgistul a devenit practic, la mijlocul turului, singura grupare din Alba capabilă să conteze în lupta pentru promovare, clasându-se pe locul patru (cu 13 puncte), în vreme ce FC Avrig este pe poziția a șasea, cu un bilanț echilibrat, strângând 11 puncte.

În fața formației lui Călin Moldovan stă un oponent ce se bazează pe doi atacanți ce au evoluat în trecut la Metalurgistul, Andrei Cîrstean (ce a punctat în recentul duel din martie împotriva fostei echipe, 1-1 pe “Arena CSO”, când a și ratat un penalty) și juniorul cugirean Marian Codrea (plecat în această vară), dar și pe alți jucători ce au trecut prin Alba, precum Al. Samoilă, Stelea, Coșovan sau I. Bărculeț

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...