Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, derby la Galda de Jos, Industria – Ripensia Timişoara | Metalurgistul Cugir, joc extern cu Recolta Dorolţ

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-performanta-ighiu-12La Galda de Jos, sâmbătă, de la ora 14.00, se va disputa derby-ul etapei a 11-a în Seria a 4-a a eşalonului terţ, între Industria Galda de Jos (locul 4) şi Ripensia Timişoara (locul trei), vecine în clasament şi aflate la egalitate de puncte.

Ne duelăm cu una dintre cele mai tehnice echipe ale seriei, o candidată la promovare, o formaţie ce n-a pierdut de mai bine de două luni. Sperăm să nu suferim din pricina absenţelor, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea şi să obţinem rezultatul pe care-l merităm, nu cum s-a întâmplat la Lugoj, unde am evoluat foarte bine şi am pierdut”, a menţionat Paul Ciucă. Ripensia este neînvinsă în deplasare şi a strâns 9 meciuri invincibile, singurul eşec din acest tur fiind în runda inaugurală, acum 69 de zile, în 3 septembrie, acasă, cu Naţional Sebiş.

Cu siguranţă nu vor evolua Al. Man şi Frenţiu – accidentaţi, D. Lupşan – suspendat, fiind însă speranţe că S. Mureşan şi Boloş vor fi apţi pentru importanta confruntare. Ripensia a câştigat, la „masa verde” etapa anterioară cu Nuova Mama Mia Bechicherecu Mic (adversarii au refuzat să joace din motive financiare), iar Industria traversează o perioadă nefastă, cu un singur punct în ultimele 3 întâlniri şi coborâre din fotoliul pluşat al liderului până pe poziţia a patra.

*Recolta Dorolţ – Metalurgistul Cugir. Nou-promovata sătmăreană, penultima din ierarhia Seriei a 5-a şi-a strâns zestrea subţire de 4 puncte pe propria arenă, unde va poposi sâmbătă gruparea de sub Drăgana. „Suntem favoriţi, trebuie să ne respectăm statutul, să fim atenţi şi să câştigăm jocul, să nu ne inducă în eroare poziţia din clasament a adversarilor. Recolta este mai puternică în faţa fanilor, unde a pierdut greu două jocuri şi în ultimul meci a învins Avântul Reghin”, a precizat antrenorul Călin Moldovan, ce nu poate conta pe Vlase, Vezan, Ad. Radu şi D. Popa. Metalurgistul Cugir are moral bun în acest moment, după ce a câştigat clar cu Gaz Metan Mediaş 2 şi a îndepărtat presiunea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea