Rămâi conectat

Sport

S-a rezolvat transferul lui Fabian Himcinschi la Empoli

Dan HENEGAR

Publicat

în

În cele din urmă, atacantul albaiulian Fabian Himcinschi a primit „cartea verde” aşteptată de 3 luni şi va putea debuta la Empoli FC în etapa a 6-a a campionatului „Primavera”, sâmbătă cu Novara. Vârful în vârstă de 17 ani aduce astfel în contul clubului unirist suma de 105.000 euro, plătibilă în 5 zile de către gruparea italiană din momentul primirii documentelor internaţionale. Menţionăm că pentru plecarea în peninsulă, situaţia fiului antrenorului secund unirist Adorian Himcinschi a fost analizată de FIFA, întrucât acesta este încă minor. Transferul a trenat o bună perioadă de timp din pricina formalităţilor şi „alb-negrii” aşteptau concretizarea tranzacţiei. Cu aceşti bani în cont, FC Unirea Alba Iulia poate aborda relaxată partea a doua a turului. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea