Rămâi conectat

Sport

Roşia Montană – Sohodol, în finala Campionatului Munţilor Apuseni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În partidele contând pentru semifinalele Campionatului Munţilor Apuseni, disputate la Roşia Montană (Cărpeniş), respectiv Sălciua, s-au înregistrat rezultatele: lcopii: Bistra – Poşaga 5-2, Sălciua – Lupşa 4-3 la loviturile de departajare (2-2, la finalul timpului regulamentar); lseniori: Roşia Montană – Lupşa 2-1, Sălciua – Sohodol 1-3. În consecinţă, în finalele întrecerii aflată la a doua ediţie se vor întâlni după următorul program, sâmbătă 27 august 2011 la Ciuruleasa: lora 15.00: Poşaga – Lupşa (finala mică copii); lora 16.00: Lupşa – Sălciua (finala mică seniori); la ora 17.00 este programat meciul partenerilor: echipa AJF/ primari – echipa media/ firme; lora 18.00: Bistra – Sălciua (finala mare copii); lora 19.00: Roşia Montană – Sohodol (finala mare seniori); lora 20.00: festivitatea de premiere.
Început în 3 iulie şi derulat pe parcursul celor două luni, Campionatul Munţilor Apuseni 2011, copii şi seniori, cu un număr total de 36 de echipe a ajuns astfel la ultima „reprezentaţie”, cea a finalelor! (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Cetatea Marii Uniri, “Adoptă o țară: Tanzania”: turnee de fotbal și cină caritabilă pentru copiii din țara africană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două turnee de fotbal și o cină caritabilă se vor desfășura în Alba Iulia, din dorința de a sprijini copiii din Tanzania în a-și urma pasiunea. Antrenorul Silviu Miron, cel care are a activ două acțiuni de voluntariat, ultima în vara acestui an, în țara din estul Africii, pentru a le împărtăși tinerilor de acolo […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare