Rămâi conectat

Sport

Robert Glință și David Popovici desemnați sportivii anului, de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Robert Glință și David Popovici desemnați sportivii anului, de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern

Robert Glință și David Popovici au fost desemnați sportivii anului 2021 de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern și au fost premiați alături de echipele lor tehnice.

În 2021 cei doi au fost finaliști la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Robert Glință e campion european de seniori și medaliat de două ori cu argint și un bronz, David Popovici e primul campion european de senori în bazin scurt și e triplu medaliat continental cu aur la juniori.

La evenimentul desfășurat la Casa Olimpică, președintele COSR Mihai Covaliu a felicitat Federația de Natație și Pentatlon Modern pentru îndeplinirea obiectivelor în anul care a trecut și i-a oferit o plachetă Cameliei Potec, președinte FRNPM.
Felicitări sportivilor, colectivelor tehnice și Federației! Succes le dorim în sezonul care le poate aduce calificarea la JO Paris 2024!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea