Rămâi conectat

Sport

Revolution Academy Alba, 14 medalii adjudecate la Campionatul Național de taekwondo,

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultate excelente realizate de reprezentanții Revolution Academy Alba la Campionatul Național de copii și cadeți de taekwondo, desfășurat în weekend la București.

Clubul din Cetatea Mariii Uniri a avut la start un lot format din 16 sportivi, 14 dintre aceștia urcând pe podium (5 medalii de aur, 6 medalii de argint și trei distincții de bronz), iar Nicoleta Gemănescu a fost desemnată cea mai bună sportivă din țară, la copii. Dar iată rezultatele: *copii 1: Eduard Jelea (categoria -25 kilograme) – medalie de aur, Nicoleta Gemănescu (cat. +30 kg) – medalie de aur, Eduard Luha (cat. -40 kg) – medalie de argint, Luca Cetean (cat. -25 kg) – medalie de argint, Roxana Dobârtă (cat. +30 kg) – medalie de bronz; *juniori mici: Karina Vas (cat. -30 kg) – medalie de aur, Alexandru Dan (cat. +40 ani) – medalie de argint, Vasile Popa (cat. -35 kg) – medalie de bronz; *cadeți, clasa A: Alecsandru Boloage (cat. -45 kg) – medalie de aur, Eduardo Cetean (cat. -37 kg) – medalie de argint, Alexandru Fara (cat. -40 kg) – medalie de argint; clasa B: Mario Galea (cat. -44 kg) – medalie de aur, Alexandra Groza (cat. +50 kg) – medalie de argint, Natalia Ghenescu (cat. -51 kg) – medalie de bronz.

“Dând dovada de seriozitate de la vârste fragede am reușit cu micii sportivi clasarea pe locul doi, la Clasa B, în ierarhia cluburilor. Mulțumim părinților și sponsorilor pentru efortul financiar de a susține copiii spre dezvoltare”, a spus antrenorul Alin Moldovan. Sponsorii au fost Transeuro (prin Sergiu Simina și Cosmin Suciu, ce au asigurat transportul), Sergiu Trans, Elis Pavaje și Allegria Hotel.

Este un moment în care primăria municipiului Alba Iulia poate să se implice, să ne încurajeze și să ne sprijine. Vorbim despre taekwondo, un sport olimpic, unde avem practicanți de la vârste fragede și până la seniori, în întregul județ. Facem un apel la primarul Gabriel Pleșa, un iubitor de sport, să deblocheze micile neînțelegeri pentru Sala de sport a Colegiului «Horea Cloșca și Cri;an», dintre conducerea liceului și Revolution Academy, pentru ca micii sportivi să beneficieze de condiții de antrenament mai bune”, a mai precizat Alin Moldovan. Momentan, din motive legate de birocrație, MTS, CS Unirea Alba Iulia, karateka de la Revolution Academy Alba nu au fost cooptați încă în secția de taekwondo nou-înființată la CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea