Rămâi conectat

Sport

Retur de vis pentru Metalurgistul Cugir şi Cristian Coroian *Trupa de sub Drăgana – cele mai multe puncte din Liga a 3-a în primăvară!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, clasată pe locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a a fost cea mai bună echipă din eşalonul terţ în partea secundă a eşalonului terţ.Metalurgistul Cugir - Unirea Dej7

Conform unui material publicat de www.liga2.ro, gruparea de sub Drăgana a luat faţa tuturor echipelor din Liga 3. Trupa lui Coroian a impresionat în retur la un anumit capitol: * Metalurgistul Cugir este echipa care a adunat cele mai multe puncte în retur, 34 la număr.
* În afara grupării antrenate de Cristi Coroian, doar Chindia a mai avut 11 victorii în a doua parte a sezonului recent încheiat în Liga 3.
* Becicherecu Mic a primit cele mai puţine goluri, patru în 12 meciuri, iar Dunărea are cele mai multe marcate 44.
Returul sezonului 2014-2015 al Ligii 3 a adus multe răsturnări de situaţie în clasament, lupta pentru promovare, cât şi cea pentru evitarea retrogradării fiind una cu destule surprize. O privire atentă asupra clasamentului meciurilor jucate în 2015 a scos în evidenţă o serie de performanţe interesante.
Astfel, cele mai multe puncte au fost acumulate de Metalurgistul Cugir, echipă antrenată de Cristi Coroian, fostul tehnician al Gloriei Bistriţa în Liga 2. Acesta a avut un parcurs impresionant cu 11 victorii, un egal (în deplasare la Jucu) şi un singur eşec (în faţa câştigătoarei seriei, FCM Baia Mare). Cugirenii au recuperat o mare parte din terenul pierdut în tur, atunci când au terminat pe locul 6, la opt puncte de Baia Mare, astfel că finalul campionatului i-a găsit pe locul secund, la doar două puncte de promovare.
În acest sezon, principalul marcator al cugirenilor a fost Alin Cârstean, cu 13 reuşite, total cu care a ocupat locul al doilea în serie, după Vasile Pop de la FCM Baia Mare, autor al 19 goluri.Metalurgistul Cugir-Gloria Progresul Bistrita21
*Chindia şi Metalurgistul, cele mai multe victorii din retur
Metalurgistul a stabilit şi un record în ceea ce priveşte numărul de victorii din 2015, 11 la număr, la fel ca şi Chindia, echipa care a câştigat seria a treia. Gruparea dâmboviţeană a ocupat locul 2 ca număr de puncte adunate în retur, cu 33, cu unul mai puţin decât Metalurgistul.
La capitolul goluri marcate, cel mai bine a stat Dunărea Călăraşi, cu 44 de reuşite, recordul călărăşenilor fiind un 10-1 contra Callatisului. La capitolul defensivă, cel mai bine a stat Becicherecu Mic, gruparea timişeană primind 4 goluri în 12 meciuri, urmată de Sepsi, cu 5 goluri în 11 meciuri.
Cele mai bune echipe din returul Ligii 3:
Metalurgistul Cugir (locul 2 în Seria 5, 13 meciuri) – 34 puncte
Chindia Târgovişte (locul 1 în Seria 3, 13 meciuri) – 33
Juventus Bucureşti (locul 2 în Seria 2, 13 meciuri) – 31
Dunărea Călăraşi (locul 1 în Seria 2, 13 meciuri) – 30
Vulturii Lugoj (locul 3 în Seria 4, 12 meciuri) – 30
UTA Bătrâna Doamnă (locul 1 în Seria 4, 12 meciuri) – 29
Metaloglobus Bucureşti (locul 5 în Seria 2, 13 meciuri) – 28
FCM Baia Mare (locul 1 în Seria 5, 13 meciuri) – 28
CS Afumaţi (locul 2 în Seria 3, 13 meciuri) – 27
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (locul 3 în Seria 1, 11 meciuri) – 26
Ştiinţa Miroslava (locul 2 în Seria 1, 11 meciuri) – 25
Cele mai multe goluri marcate în returul Ligii 3:
Dunărea Călăraşi (Seria 2) – 44 goluri
Chindia Târgovişte (Seria 3) – 32
Metaloglobus Bucureşti (Seria 2) – 30
Concordia Chiajna II (Seria 3), FCM Baia Mare, FC Zalău (ambele din Seria 5) – 29
UTA Bătrâna Doamnă (Seria 4) – 28
Ştiinţa Miroslava (Seria 1), CS Tunari, Dinamo II (ambele din Seria 2), Metalurigistul Cugir (Seria 5) – 27


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea