Rămâi conectat

Cultură Educație

Reţelele de apă de pe 9 străzi vor fi extinse şi modernizate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul local al oraşului Cugir este chemat să aprobe documentaţia în fază de studiu de fezabilitate, Extindere şi modernizare reţele de apă pe străzile Oituz, Plopilor, Alexandru Sahia, Plevnei, Mihail Sadoveanu, Aurel Vlaicu, Râul Mic, Traian Vuia şi Înfrăţirii.
Modernizarea reţelelor constă în înlocuirea conductelor de oţel, fontă şi azbociment cu conducte tip PEHD, conducte care asigură parametrii tehnici şi calitativi necesari şi care au o durată de exploatare de 50 de ani. Amplasarea conductelor se face pe domeniul public în zone accesibile intervenţiei în vederea executării lucrărilor de remediere a defecţiunilor. Valoarea lucrărilor este de 727.067 de lei, durata de realizare a investiţiei fiind de 8 luni. Sursa de finanţare – Fondul de Întreţinere, Înlocuire şi Dezvoltare. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea