Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Reţeaua ORANGE a picat în toată țara! Nu se pot face apeluri sau folosi internetul. Reacţia companiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar în ziua în care au anunţat lansarea unui noi serviciu, compania Orange are probleme. Mulţi utilizatori s-au plâns că în jurul orei 15.00 nu au mai putut să facă apeluri sau să folosească internetul. Compania a explicat ulterior că este vorba despre o secţionare a fibrei optice.

Reţeau Orange este picată la această oră. Utilizatorii acuză lipsa semnalului atât pentru apeluri, cât şi pentru internet. Surprinzător este că nu toate numerele sunt afectate, doar o parte din ele, existând utilizatori cu două telefoane, din care pot folosi în prezent doar unul.

Căderea vine chiar în ziua în care Orange a anunţat lansare mult aşteptatului serviciu eSIM, adică un sim virtual, pe care Apple, şi alţi producatori de telefoane mobile, îl folosesc atât pentru smartphoneuri, cât şi pentru smartwatch. Din 2018 acest serviciu permite inclusiv folosirea funcţiei dual-SIM pe telefoanele iPhone XS şi iPhone XR.

„Momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă că urmare a secţionării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți”, se arată în răspunsul oferit de Orange.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea