Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Remiză externă cu „U” Cluj şi nou-promovata Voinţa Savini Due Sebeş încheie turul pe locul secund la handbal masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou-promovata Voinţa Savini Due Sebeş a terminat cu un rezultat de egalitate turului Seriei B din Divizia A la handbal masculin, în deplasare cu fosta prim-divizionară Universitatea Transilvania Cluj şi iernează pe locul secund al ierarhiei. Cu acest meci dramatic, „U” Cluj – Voinţa Sebeş încheiat cu scorul 26-26 (15-11), elevii antrenorului Alexandru Weber intră în vacanţă până în luna ianuarie, când este fixată reluarea sezonului.

*Egalat din 7 metri în ultimele 3 secunde

A fost un meci greu, am pierdut două puncte pe mâna noastră. Am avut 22 de atacuri ratate, dar în acelaşi timp, am revenit pe tabelă, după ce am fost conduşi cu 4 goluri la pauză. În minutul 57 adversarii mai aveau avantaj de două goluri, iar în ultimul minut am ajuns să conducem cu 26-25, fiind egalaţi dintr-o lovitură de 7 metri, dictată în ultimele 3 secunde şi precedată de o eliminare nefondată la Iulian Grozav. Nu pot încheia fără să mulţumesc suporterilor care ne-au însoţit în această deplasare”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

*Al 9-lea meci fără eşec

Debutantă la nivelul eşalonului secund, echipa înfiinţată în urmă cu un an, a reuşit un parcurs remarcabil, adunând 9 partide fără eşec, între care 8 victorii consecutive. Au marcat Cristian Suciu –  10 goluri, Ionuţ Cărăgui – 8, Iulian Grozav – 3, Raul  Muntean –  două goluri, Adrian Cunţan – două, Adrian Ţone – unul, din lot mai făcând parte Cornel Medrea, Radu Balasz, Liviu Moga – Florin Baciu, Vlad Breazu, Iancu Mărginean, Mihai Macarie, Lucian Nimu, Cristian Opincariu.

Returul se va relua în data de 26 ianuarie 2014, cu un meci în Sala „Florin Fleşeriu”, cu HCM Făgăraş. Voinţa Savini Due are 28 de puncte, 9 victorii, un egal şi un unic eşec.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea