Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Remiză dramatică

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    O săptămână de foc (3 meciuri dificile) pentru HC Alba Sebeş s-a încheiat cu o remiză dramatică împotriva bănăţencelor venite în sala „Florin Fleşeriu” din postura de lider al Seriei B din Divizia A de handbal feminin. Un meci cu o desfăşurare halucinantă şi un final şocant, trupa lui Weber conducând chiar la diferenţe categorice precum 19-14 (minutul 38), 21-15 (min. 40) sau 23-19 (min. 50). Cu trei minute înainte de sfârşit timişorencele au preluat însă conducerea (27-25), Sebeşul a revenit la timonă (28-27), dar a fost înregistrată egalitatea, când trupa lui Weber evolua în inferioritate numerică, în ultimele secvenţe. „Am jucat de două ori în 3 handbaliste, de alte 3 ori în 4 echipiere şi în nenumărate rânduri în numai 5 fete pe teren. Echipa s-a mobilizat exemplar, însă trebuia să fim mai exacţi pentru a nu se înregistra remiza în ultimul minut”, a declarat antrenorul Alexandru Weber. „În condiţiile unei inferiorităţi  numerice multiple, jucătoarele merită toate aprecierile pentru modul cum au luptat”, a spus preşedintele Virgil Costea. Au punctat Bianca Bogdan, Paula Chirilă şi Mihaela Tecariu – câte 6 goluri, Alexandra Dodan – 5, Ana Maria Ciolan şi Paula Hoha – câte două, Ioana Pojar – 1. În etapa a 8-a, HC Alba Sebeş va avea joc intern cu CSŞ Caracal, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 11.00. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea