Rămâi conectat

Sport

Reînviaţi istoria şi aduceţi din nou bucuria la poalele Drăganei!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirul fierbe, atmosferă incendiară, agitaţie pe străzile oraşului, lumea discută despre ultimul meci, face calcule, lansează ipoteze; nu este săptămâna dinaintea unui Real – Barca dar cu siguranţă este săptămâna cea mai importantă pentru toţi cugirenii. Un club cu o tradiţie uriaşă în spate, un club cu performanţe internaţionale actuale luptă să aducă din nou Cugirul şi fotbalul cugirean acolo unde îi este locul: pe prima treaptă a podiumului. Duminică, de la ora 11.30 la Ighiu se va juca „finala campionatului” un meci care va decide câştigătoarea seriei şi implicit campioana. Performanţa Ighiu – CSO Cugir, un duel cu medaliile pe masă, un meci în care cugirenii au o singură variantă: VICTORIA.
„Este un meci special pentru noi şi cu toţii sperăm la o victorie. S-a muncit mult să ajungem aici iar băieţii sunt pregătiţi să dea totul pe teren pentru a aduce victoria. Suntem conştienţi de importanţa acestui joc şi sperăm să fie un spectacol fotbalistic pe cinste cu care judeţul nostru să se mândrească, se vor înfrunta cele mai bune echipe din campionat şi sperăm ca şi brigada de arbitri să se ridice la nivelul acestei «finale». Avem încredere că vom fi lăsaţi să jucăm şi că rezultatul final va fi stabilit doar de actorii principali, jucătorii care vor intra pe teren”, a declarat preşedintele echipei Adrian Mihai.
„Suntem în faţa unui moment foarte important atât pentru oraşul nostru, pentru cugireni cât şi pentru echipă. Suntem gata să dăm totul pentru victorie şi pentru a veni acasă cu trofeul de campioni. Cugirenii şi Cugirul merită acest trofeu. Băieţii sunt pregătiţi, concentraţi 100% pentru această finală şi nici nu concep alt rezultat în afara victoriei. Avem un lot valoros, un antrenor şi un om extraordinar în persoana lui Cătălin Paşcanu, o conducere care a încercat să asigure toate condiţiile pentru ca echipa să fie una profesionistă din toate punctele de vedere şi cu toţii mergem plini de încredere la Ighiu. Nu vreau să discut problema arbitrajului sunt sigur că va fi un arbitraj echidistant, corect iar cea mai bună echipă va învinge (am încredere că vom fi noi). Încrederea mea, încrederea noastră este în Dumnezeu şi cu ajutorul Lui sunt sigur că vom ieşi învingători. Suntem gata să rescriem istoria!”, a afirmat managerul sportiv Bogdan Petric.
Clubul organizează deplasarea pentru cei care vor să susţină echipa la «finala campionatului», iată şi mesajul jucătorilor pentru toţi cugirenii: „duminică mergem împreună şi ducem Cugirul acolo unde îi este locul, pe prima treaptă a podiumului!!! Am luptat şi luptăm pentru voi, pentru cugireni, pentru Cugir şi vă aşteptăm în număr cât mai mare duminică. Nu sta nepăsător, vino lângă echipă, împreună suntem mai puternici. Doar împreună putem fi campioni!!! Batem şi promovăm! Doamne ajută!!!” Înscrierile se fac în fiecare zi, până vineri seara la stadionul vechi (arena CSO) sau pe pagina de facebook a echipei.
(Comunicat CSO Cugir)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea