Rămâi conectat

Politică Administrație

Rareș Bogdan și-a cerut scuze „bărbăteşte şi ardeleneşte” pentru minciuna privind trecerea lui Gheorghe Damian la PNL. Primarul Ciugudului: Trebuie să recunoaştem când greşim şi să nu ne fie ruşine să ne cerem scuze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rareș Bogdan și-a cerut scuze „bărbăteşte şi ardeleneşte” pentru afirmațiile făcute în urmă cu o zi cu privire la trecerea la PNL a lui Gheorghe Damian, edilul Ciugudului.

„Dragi prieteni,

După mesajul de ieri am primit sute de reacții din partea voastră care mi-au umplut sufletul de bucurie. Sunt fericit că încă există oameni care apreciază onoarea, principiile, bunul simț şi care aşteaptă aceste virtuți şi de la liderii lor.

Cred că împreună, promovând aceste valori, putem schimba România…iar schimbarea începe cu NOI…Ca om cu principii şi onoare nu pot să nu vă împărtăşesc deznodământul mesajului de astăzi. Citește și: Gheorghe Damian, primarul Ciugudului: “Nu este adevărat că m-am înscris în PNL. Eu sunt INDEPENDENT și am rămas INDEPENDENT”

Rareş Bogdan m-a sunat şi şi-a cerut scuze…bărbăteşte şi ardeleneşte. Nu am dorit să fie o lecție pentru nimeni ci am reacționat aşa cum ar trebui să o facă fiecare dintre noi când ceva este greşit în jurul său.

Trebuie să avem curaj să ne apărăm principiile dar şi să recunoaştem când greşim şi să nu ne fie ruşine să ne cerem scuze”, a scris Gheorghe Damian într-o postare pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea