Rămâi conectat

Sport

Rapid București – Volei Alba Blaj 0-3 în Divizia A1 | Victorie fără emoții și repetiție pentru Eczacibasi Istanbul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0 (25-17, 25-18, 25-20),în partida cu Rapid București, contând pentru etapa a 19-a a Diviziei A1.

Într-o deplasare cosiderată dificilă, echipa din „Mica Romă” și-a atins scopul, după o prestație solidă, împotriva unui oponent considerat incomod, asta într-o rundă în care CSM Târgoviște, campioana la zi și principala contracaandidată în lupta pentru titlu, a pierdut un punct la Bacău, unde a câștigat cu 3-2, după ce Știința a condus cu 2-0! Vizitatoarele nu au avut emoții decât în puține momente, majoritatea confruntării fiind controlată autoritar de gruparea din Alba, ce și-a încălzit motoarele pentru semifinala din Cupa CEV, de miercuri, 23 februarie, de la Tg. Mureș, de la ora 19.00. O partidă cu durata de 69 de minute în care cele mai bune realizatoare au fost Olga Strantzali și Victoriia Russu – cu câte 18 puncte.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 11 puncte, Nađa Ninković – 5, Victoriia Russu – 18, Olga Strantzali – 18, Jovana Kocić – 7, Slađana Mirković – un punct, Milica Ivković – libero; au mai intrat Andreea Ispas – libero, Iarina Axinte,  Jovana Cirković, Sorina Miclăuș, Andra Artin, Daiana Roman, Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan). Următorul joc în Divizia A1 va fi sâmbătă, în Sala “Timotei Cipariu”, cu Știința Bacău.

*Program infernal

Cu 3 meciuri amânate în competiția internă, unde veneau după eșecul de la Voluntari, de acum o săptămână, fetele lui Stevan Ljubičić sunt obligate să dispute până în 10 martie, data stabilită de FRV pentru încheierea sezonului regular, 5 jocuri în numai 8 zile. Cu amendamentul că programarea, una infernală, mai poate suporta modificări, vă prezentăm meciurile rămase: cu CS Mioveni (deplasare, 3 martie, restanță), la Craiova (5 martie), cu CS Medgidia (7 martie, restanță), CSM Târgoviște (miercuri, 9 martie) și Dinamo (joi, 10 martie, restanță), ultimele 3 pe teren propriu!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea