Rămâi conectat

Ştirea zilei

Raed Arafat la Alba Iulia. Părintele SMURD vine la inaugurarea SMURD Sebeş şi Câmpeni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doctorul Raed Arfat a promis că se va afla vineri, 27 aprilie în judeţul Alba unde va participa la inaugurarea, începând cu orele 9.00 a sediului Gărzii de intervenţie şi a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare din municipiul Sebeş, iar de la orele 15.00 la inaugurarea SMURD în oraşul Cîmpeni.

În octombrie 2009, Raed Arafat s-a mai aflat oficial la Alba Iulia, unde a inaugurat Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare din cadrul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba, Primăria municipiului Sebeş şi Primăria Oraşului Cîmpeni sunt organizatoarele acestor două evenimente importante pentru serviciul de salvare a cetăţenilor judeţului Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, maiorul Florin Zecheru sunt invitaţi să participe la aceste evenimente toţi cei interesaţi. Participanţii vor putea cunoaşte mai îndeaproape tehnica şi mijloacele de intervenţie folosite în situaţii de urgenţă.

Doctorul Arafat nu mai are nevoie de nicio prezentare. Românul de origine palestiniană a demonstrat că este un om cu vocaţia adevărată a salvării, a construcţiei, a solidarităţii adevărate, construind în România, în pofida tuturor piedicilor sistemului “ticăloşit”, dar susţinut de români, un sistem naţional de intervenţie eficient, care a salvat mii de vieţi.

Poate la fel de important ca şi acest Serviciu de Urgenta Reanimare si Descarcerare, Raed Arafat ne-a oferit modelul unui lider dedicat 100% misiunii la care s-a angajat, incoruptibil şi competent, într-un moment în care românii aveau poate cea mai mare nevoie de acest lucru pentru a-şi regăsi demnitatea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea