Promisiuni onorate la Oiejdea

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

„Activitatea şi realizările obţinute de către dumneavoastră şi Consiliul Judeţean în principalele domenii de activitate, şi mai ales în ceea ce priveşte reabilitarea şi modernizarea drumurilor din cadrul judeţului, cât şi disponibilitatea ce o aveţi în a dialoga cu cetăţenii, ne-a determinat pe noi, un grup de cetăţeni din satul Oiejdea, comuna Galda de Jos, să ne adresăm dumneavoastră, informându-vă că porţiunea de drum judeţean ce străbate satul nostru în lungime de aproximativ 3 km (DJ 105 M) se află într-o stare avansată de deteriorare, cu mari greutăţi de circulaţie.
Vă rugăm respectuos să analizaţi şi să dispuneţi măsurile ce se impun pentru repararea-asfaltarea acestui drum. În speranţa că solicitarea noastră va fi rezolvată în mod favorabil, vă mulţumim.”
Acesta era demersul făcut de 25 de cetăţeni ai satului Oiejdea, domnului Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, în anul 2009. Răspunsul a fost dat prin realizări concrete, peste aşteptările petiţionarilor, astfel că în luna noiembrie 2009, domnul Dumitrel s-a deplasat personal în satul Oiejdea, unde a verificat situaţia celor menţionate în sesizarea de mai sus, iar în urma discuţiilor purtate cu o parte din semnatarii scrisorii, a promis că va face tot posibilul ca acest drum să fie trecut în programul de asfaltare pentru 2010.
Lucrarea s-a realizat, drumul fiind asfaltat în luna noiembrie 2010.
Pentru modul exemplar în care a acţionat, noi, semnatarii acelei scrisori, în numele tuturor cetăţenilor satului Oiejdea, îi adresăm calde mulţumiri dumnealui şi instituţiei judeţene pe care o reprezintă.
De asemenea, aducem mulţumiri şi domnului Romulus Raica, primar al comunei Galda de Jos pentru preocuparea de modernizare a satului, prin lucrările de introducere a apei potabile şi de canalizare, realizate în cursul anului 2010.
Cu recunoştinţă, un grup de credincioşi ai Bisericii Ortodoxe Oiejdea

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419