Rămâi conectat

Cultură Educație

Promisiuni onorate la Oiejdea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Activitatea şi realizările obţinute de către dumneavoastră şi Consiliul Judeţean în principalele domenii de activitate, şi mai ales în ceea ce priveşte reabilitarea şi modernizarea drumurilor din cadrul judeţului, cât şi disponibilitatea ce o aveţi în a dialoga cu cetăţenii, ne-a determinat pe noi, un grup de cetăţeni din satul Oiejdea, comuna Galda de Jos, să ne adresăm dumneavoastră, informându-vă că porţiunea de drum judeţean ce străbate satul nostru în lungime de aproximativ 3 km (DJ 105 M) se află într-o stare avansată de deteriorare, cu mari greutăţi de circulaţie.
Vă rugăm respectuos să analizaţi şi să dispuneţi măsurile ce se impun pentru repararea-asfaltarea acestui drum. În speranţa că solicitarea noastră va fi rezolvată în mod favorabil, vă mulţumim.”
Acesta era demersul făcut de 25 de cetăţeni ai satului Oiejdea, domnului Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, în anul 2009. Răspunsul a fost dat prin realizări concrete, peste aşteptările petiţionarilor, astfel că în luna noiembrie 2009, domnul Dumitrel s-a deplasat personal în satul Oiejdea, unde a verificat situaţia celor menţionate în sesizarea de mai sus, iar în urma discuţiilor purtate cu o parte din semnatarii scrisorii, a promis că va face tot posibilul ca acest drum să fie trecut în programul de asfaltare pentru 2010.
Lucrarea s-a realizat, drumul fiind asfaltat în luna noiembrie 2010.
Pentru modul exemplar în care a acţionat, noi, semnatarii acelei scrisori, în numele tuturor cetăţenilor satului Oiejdea, îi adresăm calde mulţumiri dumnealui şi instituţiei judeţene pe care o reprezintă.
De asemenea, aducem mulţumiri şi domnului Romulus Raica, primar al comunei Galda de Jos pentru preocuparea de modernizare a satului, prin lucrările de introducere a apei potabile şi de canalizare, realizate în cursul anului 2010.
Cu recunoştinţă, un grup de credincioşi ai Bisericii Ortodoxe Oiejdea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea