Rămâi conectat

Cultură Educație

Proiect la Școala Generală nr.2 Cugir – Ateliere de vară ”Șotron”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Vineri s-a desfășurat la Școala Generală nr.2 Cugir cea de-a doua activitate de bilanț din cadrul proiectului Ateliere de vară ”Șotron”, organizat în colaborare cu Asociația Ovidiu Rom.

Evenimentul a reunit 15 copii de etnie romă cu vârste cuprinse între 4-6 ani, care timp de două săptămâni au luat parte la un consistentent și instructiv program desfășurat sub genericul ”Fiecare copil la grădiniță”.

După cum declara la reuniunea de evaluare d-na profesor-învățător Sanza Ciucur, pe parcursul a două săptămâni tema principală de dezbatere în cadrul proiectului a constituit-o natura, programul cuprinzând cunoștințe generale despre apă, animale, plante, prezentându-se copiilor filmulețe despre calendarul naturii, experiențe precum apa ca un bun dizolvant sau evoluția unor plante stimulate de apă.

Tot în acest interval, copiii au avut prilejul să facă cifre, simboluri, să învețe să scrie și să citească, să călătorească în lumea poveștilor. Au învățat cum să se respecte și comporte în grup și în societate.

La activitatea de bilanț organizată la final de program au participat: Adriana Crișan – referent SPAS Cugir, învățător Emilia Stoica, dascăli de la Școala Generală nr.2 Cugir și părinți ai copiilor participanți la proiect.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf Poveștile din trecut ale veteranilor de război, ale prizonierilor sau ale celor deportați sunt povești de viață impresionante. Elevii colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea