Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

PROGNOZA METEO până la începutul lunii APRILIE. Temperaturi generoase și ploi în următoarele săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Specialiştii au realizat estimări pentru a doua parte a lunii martie şi pentru începutul lui aprilie. Vremea se încâlzeşte până pe 8 aprilie, conform prognozei lunare publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie. Nu vom scăpa de ploi în următoarele săptămâni, însă temperaturile vor fi generoase.

Săptămâna 11.03.2019 – 18.03.2019
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice şi sudestice şi în general deficitar în rest.
Săptămâna 18.03.2019 – 25.03.2019
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile nordice, vestice şi centrale. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare la nivelul întregului teritoriu.
Săptămâna 25.03.2019 – 01.04.2019
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va deficitar în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.
Săptămâna 01.04.2019 – 08.04.2019

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice intervalului, în cea mai mare parte a teritoriului. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui uşor excedent în nord-estul ţării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea