Rămâi conectat

Cultură Educație

Primarul intoxicat de propriile minciuni, incompetent şi fals în tot ceea ce spune

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Deşi recunoaşte că în data de 21 martie 2011 cele apărute în articol sunt adevăruri, actualul primar al Roşiei Montane încearcă să justifice prin acuzaţii şi exagerări următoarele:
Cei doi au ocupat şi construit ilegal pe terenul primăriei de aceea nu a fost aprobat în şedinţa consiliului local în urmă cu 3 ani.
Curtea de Conturi a stabilit o redevenţă pe care actuala conducere n-a pus-o în aplicare.
Toţi cei care au ocupat şi construit abuziv trebuie să suporte consecinţele legii.
În perioada cât am fost primar, Nariţa Virgil, am aplicat legea egal pentru toţi. Este imoral şi ilegal să-ţi aprobi ţie şi familiei unele avantaje înaintea cetăţenilor, furând statul.
Încă înainte de a fi primar cât şi pe perioada celor 2 mandate şi după această perioadă, până în prezent am dat pâine şi vin şi voi da şi în acest an la bisericile de pe raza comunei Roşia Montană şi oraş Abrud, acolo unde preoţii solicită.
Casa socială la care face referire a costat coform licitaţiei făcute aproximativ 9 miliarde şi nu 13; dl Furdui Eugen a făcut parte din comisia de recepţie şi a fost verificată de cel puţin 3 ori de către organe ale statului.
Îi reamintesc că primarul este ales din 4 în 4 ani, eu am fost reales.
Vă reamintesc că am lăsat mai multe proiecte de finanţare europeană şi 44 miliarde lei vechi, aţi pierdut toate finanţările, aţi cheltuit bugetele pe ultimii 3 ani şi o parte însemnată din banii lăsaţi fără să vă puteţi lăuda cu nicio realizare majoră, nefiind în stare nici măcar să întreţineţi ceea ce am realizat eu în perioada cât am fost primar.
O vorbă din popor spune: prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul, iar biblia spune că pe astfel de oameni să-i laşi în pace. Iubesc, respect şi sunt alături de cetăţenii comunei Roşia Montană, indiferent de statutul meu social.
Virgil NARIŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea