Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Prima etapă a Campionatului Munţilor Apuseni 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programat să înceapă duminică 3 iulie 2011, la Bistra, cu prima etapă a grupelor A şi B (grupe cu câte 5 echipe), Campionatul Munţilor Apuseni 2011 va continua cu jocuri programate în l10 iulie, la Ciuruleasa (grupa A şi C) şi Bistra (grupa B şi D); l17 iulie, la Horea (grupa B şi D) şi Ciuruleasa (grupa A şi C); l31 iulie, la Roşia Montană (Cărpeniş) (grupa A şi D) şi Ocoliş (grupa B şi C); l7 august, la Roşia Montană (Cărpeniş) (grupa A şi B). Se vor califica pentru semifinale primele două echipe din fiecare grupă, criteriul de împerechere în sferturi şi semifinale fiind următorul: lsferturi (14 august): A1-B2, A2-B1, C1-D2, C2-D1; lsemifinale (21 august): echipele calificate din sferturi (A1/B2)-(C1/D2), respectiv (A2/B1)-(C2/D1).
Stabilirea locaţiilor (terenurilor) pentru desfăşurarea jocurilor din sferturi şi semifinale, se va face după faza grupelor, în funcţie de echipele calificate pentru faza respectivă a competiţiei. În 28 august la Ciuruleasa se vor întâlni în finala mică echipele învinse din semifinale, iar în finala mare se vor întâlni câştigătoarele din semifinale. Programul zilei de la Bistra, duminică, 3 iulie, pentru etapa de debut a Campionatului Munţilor Apuseni 2011 este: lGrupa A: ora 10.00, Ciuruleasa – Sălciua (jocul de copii); 11.00: Ciuruleasa – Sălciua (jocul de seniori); 12.00: Roşia Montană – Vadu Moţilor (copii); 13.00: Roşia Montană – Vadu Moţilor (seniori), Poiana Vadului – stă; lGrupa B: 14.00: Albac – Arieşeni (copii); 15.00: Albac – Arieşeni (seniori); 16.00: Horea – Bistra (copii); 17.00: Horea – Bistra (jocul de seniori); Ocoliş – stă. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea