Ziarul Unirea

Preţul uniristului Bucurică – 150.000 de euro

Dinamo a reluat tratativele pentru achiziţionarea fundaşului stânga

ELIT

    Încă de la finele lunii trecute, oficialii unirişti afirmau la adresa fundaşului Bogdan Bucurică că „a dat dovadă de caracter”, la mijloc stând faptul că apărătorul stânga, aşa cum am anunţat zilele trecute, a parafat prelungirea cu încă un sezon a înţelegerii scadente cu divizionara secundă. În consecinţă prin acest act valabil din 10 ianuarie 2012, la o eventuală plecare, FC Unirea Alba Iulia va câştiga de pe urma tranzacţiei, Bucurică, putând teoretic să semneze de la 1 ianuarie cu orice formaţie şi să se transfere gratis, dacă nu-şi dădea respectivul accept scris. În acest moment jucătorul în vârstă de 25 de ani are mai multe propuneri din Liga 1, Gaz Metan Mediaş, FCM Tg Mureş, FC Vaslui (ce-l aşteaptă la reunire pentru a-l vedea la lucru) şi… Dinamo. „Câinii” au demarat tratativele cu fotbalistul în luna noiembrie 2011, însă discuţiile s-au sistat ceva timp, au intrat în impas, au trenat, pentru că oferta înaintată a fost una deloc mulţumitoare pentru golgheterul „alb-negrilor”.
lNegocieri intensificate
În ultimele zile, liderul Ligii 1 a reluat insistent tratativele, negocierile fiind purtate prin intermediul antrenorului albaiulian Cornel Ţălnar (scouter în „Ştefan cel Mare”) şi directorului sportiv dinamovist Constantin Dănilescu. „Dinamo îl vrea pe Bucurică, arată interes, dar trebuie să ne înţelegem la preţ, iar jucătorului să-i convină contractul din punct de vedere financiar”, a declarat vicepreşedintele Vasile Trifan. Preţul fixat pentru talentatul echipier al ardelenilor este suma de 150.000 euro, iar deocamdată diferenţa dintre „cerere” şi „oferta” înaintată de trupa lui Ciobotariu este foarte mare, într-un raport de 1/3. „Nu ne putem opune unui eventual transfer, dacă Bucurică intenţionează să joace în Liga 1, are din plin valoare pentru acest eşalon. Totul depinde de negocierile ce se vor purta, atât între cluburi, cât şi în privinţa valorii şi duratei contractului individual. Este posibil ca Bucurică să se prezinte luni la reunire şi să continue până la vară la Alba Iulia”, a mai completat Vasile Trifan.
Dan HENEGAR

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

jean 13 ianuarie 2012 at 9:39

întradevăr un MARE CARACTER…nu ca Selagea…Dîlbea şi alţi „”albaiulieni”” care au părăsit clubul într-un mod RUŞINOS…RESPECT BUCURICĂ ! ! ! DAR…DUPĂ PĂREREA MEA PREŢUL ESTE INFIM…SĂ NU ZIC JIGNITOR LA ADRESA LUI! ŞTIU,O SĂ-MI SPUNEŢI…UNIREA ARE NEVOIE DE BANI…. dar mai ştiu un lucru…Unirea mai are nevoie şi de jucători de valoare nu de mercenari care-şi depun memorii după două trei luni…da ! !
Şi-ncodată…Respect Bucurică ! !
Hai Unirea Alba ! !

Comentariile sunt oprite