Rămâi conectat

Sport

Poiană (CSM Lugoj), un nou transfer de marcă la Performanţa Ighiu | Campanie de transferuri pentru promovarea în Liga a 2-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Poiana Performanta Ighiu 2Mijlocaşul Cristian Poiană (27 de ani), ultima dată la CSM Lugoj, jucător cu meciuri în primele două eşaloane este ultima achiziţie de marcă a divizonarei terţe Performanţa Ighiu, lansată într-o campanie de achiziţii impozantă în ideea atacării promovării în eşalonul secund.

Poiană reprezintă al doilea jucător achiziţionat de la CSM Lugoj, după Vlădia, ultimul fiind dorit şi de ASU Poli Timişoara.

Fotbalistul a semnat pentru un sezon, după ce l-a impresionat pe antrenorul Adorian Himcinschi la ultimul meci Performanţa Ighiu – CSM Lugoj, scor 0-1, pe „Cetate”, când Poiană a înscris singurul joc al întâlnirii. Un scenariu similar al înregimentării unui jucător remarcat în confruntarea directă, cu cel al devenilor Făgărăşanu şi Mintaş, ce au marcat împotriva Performanţei Ighiu în retur

Cristian Poiană (27 de ani) are destule meciuri pe scena primelor două eşaloane, la Drobeta Turnu Severin, Universitatea Cluj, FC Maramureş, Chindia Târgovişte, FCM Târgu Mureş sau FC Caransebeş. A mai trecut pe la CS Oşorhei, Naţional Sebiş şi CSM Lugoj, grupare de care s-a despărţit în această vară.

Este un fotbalist experimentat şi polivalent, care poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc. Am insistat pentru acest transfer şi credem că-şi va dovedi utilitatea în viitorul campionat, în care avem planuri îndrăzneţe. Poiană reprezintă tipul de jucător de translaţie care ne lipsea din angrenaj”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi.

*Culeg „spuma” din Seria a 4-a!

Ţintele predilecte din campania estivală de transferuri realizată de Performanţa s-au dovedit, cu excepţia atacantului Fabian Himcinschi (liber de contract, fiul antrenorului), jucători importanţi din curtea colegelor din Seria a 4-a, de genul Metalurgistul Cugir (Tiut şi Bold), Cetate Deva (Făgărăşanu, Boldea, Mintaş), CSM Lugoj (Vlădia şi Poiană). „Se poate spune că am bifat achiziţii ale unor fotbalişti mereu remarcaţi la echipele la care au activat în campionatul trecut. Asta ne-am dorit şi nu ne oprim aici, mai căutăm să realizăm două transferuri„, a concluzionat Himcinschi.

Sursa foto: liga2.ro

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Blănaru, prima achiziție a CSM Unirea Alba Iulia pentru atacarea promovării în Liga 2 | Atacant experimentat pentru Alexandru Pelici!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul atacant Ștefan Blănaru (35 de ani) este prima achiziție anunțată de divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia în vederea atacării promovării în Liga 2, în ediția viitoare. Vârful de atac originar din Moldova Nouă va lucra iarăși cu antrenorul Alexandru Pelici, cu care a mai colaborat la Hermannstadt și CS Mioveni. Ultima dată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea