Rămâi conectat

Sport

Plecare intempestivă de la Metalurgistul Cugir: Silviu Iacşa a anunţat că renunţă la fotbal!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

iacsa-metalurgistul-cugir-1 Veste neaşteptată sub Drăgana, tânărul jucător Silviu Iacşa anunţându-i pe oficialii Metalurgistului Cugir că doreşte să-şi rezilieze contractul semnat în intersezon. Venit de la Mureşul Vinţu de Jos, fotbalistul în vârstă de 18 ani şi-a motivat decizie prin faptul că intenţionează să renunţe la fotbal!

Silviu Iacşa, fotbalistul de bandă stângă nu este la primul episod de acest gen, jucătorul format de Unirea Alba Iulia plecând de la Farul Constanţa la începutul anului, după ce cluburile fuseseră de acord cu mutarea, iar contractul era înregistrat la FRF! „Îmi pare rău pentru el. Iacşa era un copil talentat, dar se pare că fotbalul nu însemna o prioritate în cazul său, dacă a ales să renunţe, dar nu e cazul să mai comentăm prea mult o hotărâre ciudată din multe puncte de vedere. Asta este, e greu de înţeles decizia, dar ne vom descurca şi fără el, cu toate că ne-a încurcat planurile„, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

Iacşa a jucat titular în partida cu CS Iernut, în flancul stâng şi apoi nu a prins lotul în următoarea întâlnire, cea cu ASA Tg. Mureş 2. Pentru a-l înregimenta pe S. Iacşa, Metalurgistul a renunţat la  Miroiu (Pandurii 2 Tg. Jiu), iar în acest moment, divizionara terţă se mai bazează pe 6 juniori, Vlase, Maftei, D. Popa, Varodi (accidentat de la începutul stagiunii), Udrea şi Cioban, proveniţi din propria pepinieră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea