Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Pierdut gratis de FC Unirea Alba Iulia, Selagea va juca în Grecia, la Panionios Atena

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Mijlocaşul albaiulian Ciprian Selagea a fost împrumutat de FC Bihor la Panionios Atena, echipă ce evoluează în primul eşalon din Grecia. Fotbalistul în vârstă de 21 ani a fost pierdut gratis de FC Unirea Alba Iulia la începutul anului trecut şi a evoluat în Liga a 2-a la FC Bihor Oradea. Oficialii bihoreni s-au înţeles cu grecii de la Panionios Atena pentru împrumutul jucătorului până la finele sezonului se arată într-un articol publicat pe www.liga2.ro. „Mi-am dorit mult să joc în străinătate, iar acum vreau să profit la maxim de această şansă. E o experienţă nouă pentru mine, Panionios e un club important unde am ocazia să mă afirm”, a declarat internaţionalul de tineret, formaţia elenă având posibilitatea în vara anului 2012 să-l achiziţioneze definitiv.
Jucătorul produs 100 la sută al clubului din Cetatea Marii Uniri a fost convocat constant la loturile naţionale în ultimii ani, însă FC Unirea n-a ştiu să profite de pe urma sa, pierzându-l total aiurea, un alt caz similar fiind cel al lui Fl. Ilie, ajuns la Poli Timişoara. Selagea nu este singurul jucător albaiulian ce a ajuns să evolueze în străinătate în ultimii ani, alte exemple în acest sens fiind Dinu Moldovan (Espanyol Barcelona), Gheorghe Grozav (fost la Standard Liege, actualmente la „U” Cluj) şi Fabian Himcinschi (Empoli FC). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea