Rămâi conectat

Cultură Educație

Peste 50 de femei au devenit surori voluntare de Cruce Ro[ie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La nivelul judeţului Alba, Filiala de Cruce Roşie a finalizat ediţia 2009-2010 a cursului de Surori Voluntare de Cruce Roşie. Anul acesta au absolvit un număr de 51 de persoane, acestea fiind iniţiate în domeniul sanitar şi al îngrjirii bolnavilor din cadrul subfilialelor Alba Iulia şi Aiud. „În urma examinării, comisia a constatat că toate cursantele care s-au prezentat la examen au demonstrat asimilarea cu succes a cunoştinţelor teoretice şi practice necesare obţinerii certificatului de absolvire” a declarat Adrian Duşa, directorul Crucii Roşii Alba. Persoanele care sunt interesate să devină la rândul lor surori voluntare de Cruce Roşie, pot să se înscrie, până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Cursurile pentru seria 2010 – 2011 se vor desfăşura la nivelul subfilialelor de Cruce Roşie de pe întreg judeţul. „Cursurile se efectuează în baza Legii 139/1995, modificată şi completată cu Legea 524/2004, au recunoaştere internaţională şi durează un an, respectiv în perioada 13 ianuarie – 22 septembrie 2011. Participarea la un astfel de curs conferă o şansă în plus integrării pe piaţa muncii, dar şi posibilitatea de a acumula cunoştinţe de bază cu privire la domeniul medical şi de a acorda în mod corect primul ajutor” a precizat Adrian Duşa. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă” Elevii Colegiului Economic,, Dionisie Pop Marțian „Alba Iulia au câștigat locul III la Concursul național ,,Produse și preparate ecologice,, la secțiunea IV: Concurs de filmulete cu tematica „Traiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea