Performanţa Ighiu – Millenium Giarmata, în ultima etapă a Ligii a 3-a | Precipitaţiile abundente pun sub semnul întrebării disputarea jocului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Mâine, de la ora 18.00, se derulează ultima etapă din actuala ediţie a eşalonului terţ, cele 4 conjudeţene fiind fără griji sau emoţii în finalul campionatului, miza fiind clasări cât mai bune în ierarhiile finale. Se spune că ultima impresie contează, astfel că se vizează încheierea onorabilă a sezonului, Performanţa Ighiu fiind singura reprezentantă a judeţului Alba ce evoluează pe teren propriu.

Cum de două zile plouă în zonă, cu siguranţă că terenul se va prezenta la limita practicabilului, gen „orezărie” făcându-se eforturi ca totuşi întâlnirea să se dispute, deşi condiţiile meteo sunt vitrege, anunţându-se precipitaţii până mâine. Şi la precedenta întâlnire internă, cu Pandurii Tg. Jiu 2, starea gazonului nu era deloc bună şi atunci plouase doar două ore.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

*Performanţa Ighiu (locul 7, 39 de puncte) – Millenium Giarmata (locul 12, 24 p). Elevii lui Mihai Manea au o serie excelentă, 10 partide invincibile, 3 succese la rând (precedentul, o duce răzbunare la Sebiş) şi sunt favoriţi la ultimul joc intern, deşi un adversar suplimentar va fi starea terenului (afectat „la greu” de precipitaţii). „Întâlnim un oponent din zona retrogradării şi nu va fi simplu. Este important să ne continuăm seria pozitivă şi să terminăm campionatul cu o victorie în faţa suporterilor”, a declarat antrenorul Mihai Manea, singurul din judeţ cu un singur eşec în retur. Absent: Oniche – accidentat.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dan HENEGAR