Rămâi conectat

Sport

Performanța Ighiu, cu probleme de lot, deplasare dificilă contra “feroviarilor mici”, CFR Cluj II

Dan HENEGAR

Publicat

în

Coborâtă pe ultima treaptă a podiumului, Performanța Ighiu (48 de puncte) are o deplasare dificilă marți, de la ora 18.00, în ultima “intermediară” a eșalonului terț, pe “CMC”, cu CFR Cluj II (poziția a 7-a, 38 de puncte).

Gruparea ighiană traversează o criză evidentă de formă, cu un punct în ultimele două întâlniri (eșec la Galda și remiză acasă cu FC Avrig) și, în plus, este lovită din plin de problemele de efectiv. Vor absenta cu siguranță Trifa, Hidișan și Joldeș – toți suspendați, Cl. Marcu – accidentat (linia mediană este afectată din plin), urmând să revină, după suspendări, Seiwerth și Fetița. Mai mult dificultatea confruntării cu echipa a doua a prim-divizionarei conduse de Dan Petrescu este sporită de forma excelentă a amfitrionilor, care după ce au produs singurul eșec din 2018 pentru “U” Cluj, deja promovată în eșalonul secund, a răpus alte două reprezentante ale Albei, Metalurgistul Cugir (3-1) și Industria Galda (4-1, runda trecută). “Întâlnim o echipă foarte bună, preocupată să joace fotbal. Noi trebuie să jucăm ceea ce știm mai bine, să ne revenim, să încercăm să depășim perioada mai puțin fericită și problemele de efectiv”, a declarat antrenorul Mihai Manea. Performanța este singura din Alba ce dispută 3 întâlniri într-o săptămână, vineri fiind întâlnirea cu CS Iernut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea