Rămâi conectat

Cultură Educație

Pensionarii navighează pe Internet

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mai mulţi pensionari care frecventează Centrul de Zi pentru persoane vârstnice din cadrul SPAS Cugir au făcut conducerii instituţiei respective o propunere pe cât de inedită pe atât de practică şi atractivă. Potrivit asistentului social din cadrul centrului, Carmen Sulincean, pensionarii care participă la activităţile organizate de centrul de servicii sociale au convins personalul să le facă un program de cursuri prin care să înveţe cum să utilizeze calculatorul. Aşadar, de două ori pe săptămână, pensionari, fie ei părinţi sau bunici vin să înveţe tainele internetului hotărâţi să nu se lase până nu-şi conving copiii sau nepoţii că niciodată nu este prea târziu. „Mai greu este cu prezentarea unor noţiuni în engleză dar împreună cu personalul şi cu voluntari ne străduim să facem faţă şi acestei situaţii”, ne spunea d-na Carmen Sulincean.
De precizat că Centrul Multifuncţional din Cugir este frecventat de circa 100 persoane vârstnice, iar activităţile organizate aici sunt din cele mai diverse. Sub deviza „activi la orice vârstă” au loc preocupări legate de întâlniri cu cadre medicale, jocuri sportive, lucrări în cadrul atelierului de ergo-terapie, excursii, ş.a. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea