Rămâi conectat

Sport

Penicilina Iaşi – Volei Alba Blaj, astăzi, ora 17.00 *Meciul de final de an pentru echipa lui Branko Gajic

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce săptămâna le-a trecut glonţul pe la ureche, în deplasarea de la Craiova, când au pierdut un punct, după ce gazdele au condus cu 2-0 la seturi, voleibalistele din „Mica Romă” dispută astăzi, de la ora 17.00, ultima partidă din anul 2013, Penicilina Iaşi – Volei Alba-Blaj. Este o deplasare în Moldova pentru o confruntare cu nou-promovata Penicilina Iaşi, meci contând pentru etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei feminin. În tur, în runda inaugurală a stagiunii, echipa lui Branko Gajic s-a impus fără emoţii, scor 3-0. În acest moment, echipa gazdă se poziţionează pe locul al 10-lea (3 victorii şi 8 eşecuri), cu 9 puncte, iar blăjencele sunt clasate pe ultima treaptă a podiumului, cu 29 de puncte (10 succese şi o înfrângere).

Meciul ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, 14 decembrie, însă a fost mutat la cererea gazdelor, situaţie care a bulversat şi Gala Sportului Judeţean 2013 în Alba, eveniment la care este invitată şi formaţia blăjeană. „După prestaţia de la Craiova trebuie să fim foarte, foarte atenţi în jocul de la Iaşi”, declara la finele jocului precedent Branko Gajic, tehnicianul formaţiei Volei Alba Blaj. Conjudeţenele au bifat 6 victorii consecutive şi un succes în numărul minim de seturi ar reprezenta o iernare la egalitate de puncte cu Dinamo, participantă în Champions League, o performanţă apreciabilă a celei mai mici urbe de pe harta României, prezentă pe prima scenă a voleiului. „Pornim ca favoriţi şi ne dorim să câştigăm toate punctele puse-n joc”, a apreciat Sergiu Ştefănescu, preşedintele formaţiei blăjene, ce are întregul lot valid pentru acest examen. Sezonul se va relua în 18 ianuarie 2014, după o pauză de aproximativ o lună, cu un meci de foc la Blaj, unde va poposi campioana Ştiinţa Bacău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea