Rămâi conectat

Sport

Penicilina Iaşi – Volei Alba Blaj 0-3; campioana României obţine a 13-a victorie consecutivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Volei Alba Blaj a învins, cum era de aştepat, în deplasare, Penicilina Iaşi şi îşi continuă parcursul perfect în Divizia A1 la volei feminin. Într-un meci care a contat pentru etapa a XIII-a a Diviziei A1, desfăşurat sâmbătă în Copou, campioana României a câştigat clar cu 3-0 (25-19, 25-14, 25-13), după 66 de minute de joc, în care Darko Zakoc a odihnit mai multe jucătoare de bază. Volei Alba Blaj, liderul neînvins al campionatului, cu 38 de puncte, va întâlni, miercuri, 3 februarie, pe teren propriu, CSM Lugoj, în următoarea etapă a Diviziei A1.

Volei Alba Blaj-Rocheville Le Cannet 27În meciul de la Iaşi, campioana nu a avut nici o emoţie în a se impune, în ciuda faptului că mai multe jucătoare de bază (Salaoru, Vesovic, Plchotova şi chiar Boscacci) nu au fost folosite deloc. Gazdele au ţinut ritmul doar în începuturile de set, în rest echipa blăjeană a controlat jocul fără să forţeze prea mult. A fost primul meci cap-coadă pentru ultima achiziţie Jelena Alajbeg, jucătoarea croată, care vine după o accidentare de durată, având astfel ocazia să se integreze mai bine în jocul echipei.

Volei Alba Blaj a evoluat, pe tot parcursul meciului, în formula Ana Grbac, Jelena Alajbeg, Dubravka Djuric, Ioana Nemţanu, Adriana Bobi, Ana Maria Berdilă şi Marina Vujovic (libero). Rezerve neutilizate: Adina Salaoru, Jovana Vesovic, Leticia Boscacci, Denisa Viloiu şi Valentina Rusu. Nu a făcut parte din lot Ivana Plchotova.

În urma acestei victorii, Volei Alba Blaj acumulează 38 de puncte în clasament, din 39 posibile, având 13 victorii, din tot atâtea posibile, în sezonul regulat al Diviziei A1. Următorul meci al campioanei României va avea loc miercuri, 3 februarie, când echipa blăjeană va întâlni, pe teren propriu, CSM Lugoj, în etapa a XIV-a a campionatului intern.

Nicu Goga


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea