Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Pecarov şi Bumbac i-au pus gând rău „Bătrânei Doamne”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FC Unirea Alba Iulia a ajuns la mijlocul turului într-o postură fericită, cocoţată pe poziţia a 5-a a clasamentului, cu plus 2 la „adevăr”, după o serie de rezultate surprinzătoare, mult peste anticipări şi 11 puncte acumulate în ciuda unui program dificil. Duminică, pe „Cetate” poposeşte UTA Arad, echipă neînvinsă în jocurile externe, o formaţie al cărei tricou l-au îmbrăcat în trecut şi doi dintre titularii obişnuiţi ai „alb-negrilor”, atacantul Dejan Pecarov şi fundaşul Constantin Bumbac. Niciunul dintre cei doi nu a trăit însă cele mai bune momente ale carierei în „alb-roşu”. Şi pentru acest meci, şefii au fixat suma biletului de intrare la 5 lei, la fel ca şi în jocul cu Poli Timişoara, asta după ce la începutul stagiunii s-a anunţat că intrarea va fi gratuită.
„Vreau să sparg gheaţa pe «Cetate»”, afirmă „Peca”
Vârful timişorean a evoluat timp de un sezon şi jumătate pentru „Bătrâna Doamnă” (2009 până la finele anului 2010), dar în ultimele 6 luni nu s-a prea bucurat. „În campionatul anterior marcasem 6 goluri, iar apoi s-a produs ceva. Până la urmă ne-am despărţit şi am plecat la Turda, din diverse motive, atât eu, cât şi şefii clubului eram nemulţumiţi. Aşa a fost să fie”, a spus Pecarov, care va avea 7-8 dintre vechii colegi ca adversari pe „Cetate”. În actuala stagiune Dejan a înscris un gol pentru Unirea, la Piatra Olt, dar aşteaptă să se bucure din plin de prima reuşită în faţa fanilor albaiulieni. „M-aş bucura foarte mult să sparg gheaţa la Alba Iulia, de ce nu chiar în disputa cu UTA Arad… Pentru mine este un joc normal, nu discut de răzbunare sau altceva, dar aş vrea să câştigăm şi dacă e posibil să şi punctez, pentru că n-am mai făcut-o de trei meciuri. Oricum UTA este o formaţie foarte periculoasă”, a adăugat atacantul în vârstă de 29 ani (foto, în prim-plan, în „alb-negru”).

l”Îi aştept cu braţele deschise să le dau gol”, a dezvăluit Bumbac

Stabilit în Arad de aproximativ 4 ani, fundaşul Constantin Bumbac a debutat pe prima scenă (într-un meci la Galaţi) pe când juca la „Bătrâna Doamnă” (stagiunea 2007-2008), avându-i antrenori pe Marius Lăcătuş sau Marin Barbu. În următorul campionat a fost împrumutat la Unirea (a promovat în Liga 1), dar în ianuarie 2010 Falub a renunţat la serviciile sale şi s-a întors la Arad, unde a nimerit într-un club măcinat din plin de probleme financiare. Mai mult decât atât, Bumbac a fost pus sub sechestru de câtre Finanţe în contul datoriei clubului intrat ulterior în faliment! „Trei luni am rămas pe dinafară şi am ajuns să joc la Gloria Arad. Atunci, în vara anului 2010 intra în vigoare un nou contract, pentru două sezoane, însă m-au tot presat să renunţ la bani, să semnez pe sume mai mici”, şi-a amintit Bumbac, bun amic cu N. Varga, I. Bălan, Pascariu, Pocuca, Purece, Chindriş sau Hidişan. După meciul cu Poli Timişoara, în care a egalat, Bumbac a promis că dă gol şi UTA-ei, rivala de moarte a bănăţenilor. „Îmi doresc enorm să-mi ţin promisiunea. Chiar m-am ferit să nu încasez vreun avertisment la Severin, pentru a nu rata din pricina suspendării duelul cu «Bătrâna Doamnă», deoarece am 3 cartonaşe. Mă supăram rău dacă nu puteam juca împotriva grupării arădene”, a mai explicat Bumbac.
l”Am pierdut 90.000 euro”!
Despre episodul neplăcut din urmă cu aproape doi ani, Bumbac susţine că a ratat circa 90.000 euro, din pricina situaţiei neclare în care era atunci UTA Arad. „Acela a fost momentul care m-a determinat să plec, subiectul mi-a lăsat un gust amar, şefii n-au fost corecţi. Ca fotbalist îi aştept cu nerăbdare şi braţele deschise la Alba Iulia, să arăt pe teren că au greşit. E un joc important, pe care trebuie să-l câştigăm pentru a demonstra că rezultatele anterioare nu au fost rodul întâmplării”, a încheiat Bumbac (27 ani), unul dintre cei mai buni unirişti în acest sezon.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea