Rămâi conectat

Sport

Patru victorii la rând la baschet feminin

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Condusă la pauza mare cu un punct (35-34), gruparea din Cetatea Marii Uniri s-a reabilitat în al treilea sfert şi a realizat cea mai categorică victorie a stagiunii, a 4-a consecutivă. Au marcat Ekaterina Abramzon – 17 puncte, Breanna Salley – 14, Taneisha Harisson – 13, Nadia Parker – 11, Eniko Tarţa – 7, Luminţa Manta – 6, Elena Dincă – 2, Corina Ceauşu – 1. „N-am început bine jocul, am făcut multe greşeli în atac şi în consecinţă am intrat în dezavantaj după prima jumătate a jocului”, a declarat israelienca Abramzon, principala realizatoare a gazdelor. „Nu sunt mulţumit, dar e bine că am câştigat. Este de neiertat ce s-a întâmplat în repriza întâi, trebuie să analizez şi să trag anumite concluzii referitoare la atitudinea fetelor în acel interval al jocului”, a precizat antrenorul ceh Tomas Bilek.
CSU Alba Iulia se numără printre cele trei echipe din Divizia A de baschet feminin alături de CSU Alexandria şi CSM Târgovişte ce au acumulat maximum de puncte după 4 runde, un start excelent de stagiune şi în etapa viitoare va întâlni, în deplasare, pe Olimpia Bucureşti, sâmbătă, 22 octombrie de la ora 12.00, primul din cele două jocuri externe succesive, urmând apoi disputa de la Alexandria. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea