Rămâi conectat

Sport

Patru plecări de la Performanţa Ighiu: Cos. Simtion, Voicu, Pojar şi Soporan *11 achiziţii pentru Adorian Himcinschi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanta Ighiu-Euro Spring amical52Ocupanta poziţiei secunde în clasamentul turului Ligii a IV-a, Performanţa Ighiu continuă căutările pentru întărirea lotului în vederea accederii la barajul de promovare în Liga a 3-a. La mijlocul campionatului, Mureşul Vinţu are un avans de două puncte, contracandidatele întrecându-se în intersezon în campanii spectaculoase de achiziţii. Deocamdată, formaţia condusă de Adorian Himcinschi a reuşit înregimentarea a 11 fotbalişti, respectiv Antonescu şi Vaidasigan (Olimpia Aiud), Potopea şi Schuller (ex-FC Unirea Alba Iulia şi Metalurgistul Cugir), H. Marian şi R. Moga (Dalia Sport Daia Română), Comănici (CIL Blaj), R. David (Cuprirom Abrud), Gh. Râşniţă (FC Miceşti), Contor (Industria Galda de Jos) şi portarul R. Cotoară (împrumutat de la AFC Unirea 1924 Alba Iulia). În acelaşi timp însă, formaţia ighiană s-a despărţit recent de câţiva  jucători, mijlocaşii Cos. Simtion (ce a preferat să ajungă la Dalia Sport Daia Română, sub comanda lui Ştefan Fogoroşi) şi Voicu (revenit la CIL Blaj, după ce, la începutul iernii, a figurat printre achiziţiile bifate de Performanţa). La acesta se adaugă portarul Pojar şi fundaşul Soporan.
Spre deosebire de liderul Mureşul Vinţu de Jos, ighienii au renunţat la efectuarea unui cantonament centralizat, dar până la amicalul de sâmbătă, din deplasare, cu Viitorul Sântimbru, antrenamentele se vor axa cu preponderenţă pe factorul fizic. Cu drepturile financiare la zi, achitându-se inclusiv primele restante din turul campionatului, Performanţa a disputat până în prezent două partide de verificare, 1-3 cu Metalurgistul Cugir şi 0-0 cu Euro Şpring.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea